6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Dönüşüm kampanyasında son 5 gün

BURSAGAZ DÖNÜŞÜM KAMPANYASINDA SON 5 GÜN

Bursagaz'ın 21 Nisan 2010 tarihinde başlattığı doğalgaz dönüşüm kampanyası ve ödeme kolaylığı fırsatı bu hafta sonu sona eriyor. “Bursagaz’dan doğalgaza geçmek isteyene kredi desteği“ sloganı ile duyurulan kampanyanın son günlerinde büyük yoğunluk yaşanıyor. 31 Ekim 2010 tarihinde sona erecek olan kampanyada bugüne kadar yaklaşık 20 bin kişi abone oldu.

Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, kampanya etkinlik oranının abonelikte yüzde 75 gaz, kullanıcı da  ise yüzde 73 olarak gerçekleştiğine dikkat çekti. Tola, Krediver ve AktifBank katkılarıyla geliştirilen proje kapsamında 16 ay faizsiz ve masrafsız sunulan krediden tüm doğalgaz kullanmak isteyen Bursa halkının istifade edebileceğini bildirdi.

Tesisat dönüşümünü şimdiden yaptıran müşterilerin kış aylarına ekonomik bir yakıt kullanmanın sağladığı faydalarla gireceğini belirten Ahmet Hakan Tola, abonelik ve güvence bedellerine kredi kartına 6 taksit yapıldığını sözlerine ekledi.

T.C kimlik numarası ile yapılacak başvurularda kefilsiz, komisyonsuz, masrafsız bir krediye 3 dakika içerisinde cevap alma imkanı sağlayan sistemde, 36 aya kadar da taksit imkânı sunulduğunu ifade eden Tola, doğalgazın en ekonomik yakıt olma özelliğini sürdürdüğünü, alternatif yakıtlara göre en az yüzde 60 tasarruf sağladığını vurguladı.

31 Ekim 2010 tarihinde sona erecek kampanyaya büyük ilgi gösteren Bursalıların son güne kalmadan kredi desteğinden ve ödeme kolaylığından yararlanmaya davet eden Tola, 31 Temmuzda uzatılan kampanyanın bir daha uzatılmayacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2010 Salı 14:05:02
Güncelleme :26 Ekim 2010 Salı 15:01:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?