6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

DOSAB'tan 2 itfaiye aracı

DOSAB'TAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE 2 İTFAİYE ARACI

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB), Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne iki itfaiye aracı verdi. Büyükşehir Belediye İtfaiye ekiplerinin yılda 4 bin 500 olaya baktığını belirten Başkan Recep Altepe, DOSAB'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Demirtaş İtfaiye Grubu'nda düzenlenen törenle devir teslimleri yapılan Köpük Kuleli İtfaiye Aracı ve Öncü İlk Müdahele Kurtarma Aracı yaptıkları gösterilerle izleyenlerden tam not aldı. DOSAB Başkanı Ertuğrul Kaplan itfaiyenin önemine değinerek, özellikle sanayi bölgelerinde güçlü itfaiye ekiplerinin olması gerektiğini kaydetti. Kaplan, "Demirtaş İtfaiye Grubu'nda konuşlandırılmak üzere başta DOSAB'ta ve tüm Bursa genelinde oluşabilecek endüstriyel yangınlara müdahale, söndürme ve kurtarma amacıyla en son teknoloji üst donanımına sahip iki araç aldık. Bölge Müdürlüğümüz ile Bursa Büyükşehir Belediyesi arasında Eylül 2010'da imzalanan protokol ile Köpük Kuleli İtfaiye Aracı ve Öncü İlk Müdahele Kurtarma Araçları'nın kullanma hakkını belediyimize veriyoruz. Umut ediyoruz ki bu araçlarımıza hiç bir zaman iş düşmez" dedi.

 

1 YILDA 4 BİN 500 MÜDAHALE

Bursa Büyükşehir Beledidye Başkanı Recep Altepe, bir yıl içerisinde büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin 4 bin 500 olaya müdahale ettiğini kaydetti. Altepe, "İtfaiye tesislerimizin güçlü olması için çalışmalar yapıyoruz. Yılda 4 bin 500 olaya müdahale ettik. İtfaiye ekiplerimiz tüm hızıyla çalışıyor. Bu rakam hiç azımsanacak bir rakam değil. Bu olayların hemen hemen hepsi büyümeden sonlandırılıyor. Bu da gösteriyor ki ekiplerimiz son derece başarılı çalışıyorlar. İtfaiye grubumuza kattıkları son teknolojik donanımları olan iki araçtan dolayı DOSAB'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmalar sonrasında Köpük Kuleli İtfaiye Aracı yaptığı gösteriyle izleyenlerin beğenisini topladı. Program sonunda araçların anahtarları DOSAB Bölge Müdürü Serhat Şengül ve Başkan Ertuğrul Kaplan tarafından Recep Altepe'ye verildi.

Programa, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen ile çok sayıda işadamı katıldı.

DOSAB'TAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE 2 İTFAİYE ARACI
DOSAB'TAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE 2 İTFAİYE ARACI
DOSAB'TAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE 2 İTFAİYE ARACI
DOSAB'TAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE 2 İTFAİYE ARACI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 18:21:04
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 19:21:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?