4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Düğünde Saco Boy sürprizi

Güney Amerikalı Sanatçı ve dünyaca ünlü Saco Boy, Bursalı iş adamı Bünyamin Doğu ile Kocaeli Aktif Sanayici İşadamları Derneği Başkanı ve İşadamı Osman Yavuz'un çocuklarının düğününe katıldı.

Çamlıca Kültür Merkezi'nde yapılan düğün törenine çok sayıda davetli katılırken, Damat Azmi Doğu ve Gelin Fatma Yavuz her şeyden habersiz bir şekilde dualar eşliğinde salona giriş yaparak, pasta kestiler. Daha sonra masaları dolaşan genç çift, birdenbire karşılarında ünlü Güney Amerikalı sanatçı Saco Boy'u görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Damat ve gelinle bir süre sohbet eden Saco Boy, genç çifti tebrik ettikten sonra davetliler arasına katılarak, masaya oturdu. Burada özel ilgiyle karşılaşan Saco Boy, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Masada oturarak damatla bir süre daha sohbet eden Güney Amerikalı sanatçı, çifti tekrar tebrik ederek, salondan ayrıldı. İlginç sürprizle karşılaşan çift, 'Saco Boy arkadaşınız mı? Nereden tanıyorsunuz?' sorusuna, "Bizimle alakası yok. Sadece düğünümüze geldi ve bizi tebrik etti. Biz de ona teşekkür ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz" şeklinde cevap verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 15:26:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?