1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Düğünde silahlı maganda dehşet saçtı

Bursa'da sünnet düğününde bir maganda tarafından ateşlenen tüfekten çıkan saçmalar sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, olay Bursa'nın İnegöl İlçesi Kestanealan Köyü'nde saat 23:30 sıralarında meydana geldi. Yalın Yılmaz'ın oğlu Behçet Yılmaz için düzenlediği sünnet cemiyetine ailesi ile birlikte katılan Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi Sezin Akoy (20), arkadaşları ile kınada oynarken tüfeğine fişek koyduktan sonra namluyu kapatmaya çalışan bir gencin silahının ateş alması sonucu karnı ve başına saçmaların isabet etmesi ile hayatını kaybetti. Üniversiteli genç kız Sezin Akoy ile birlikte misafirlerden Uğur Akgül (5), Nurgul Akgül (34), Aylin Yaman (26), Nazmi Şahin (65) ve 71 yaşındaki Rıza Er, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalar sebebiyle yaralandı. İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Özel İnegöl Sürücü Kursu sahibi Tayfur Akoy'un kızı Sezin Akoy yolda hayatını kaybederken, diğer yaralılardan Nazmi Şahin ve Rıza Er hayati tehlikeleri bulunduğu için Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 

Olay yerinde Jandarma ekiplerinin yaptıkları araştırmada, saçmaların 17 yaşındaki İlkan Doğan'ın tüfeğinden çıktığı öğrenilirken; gözaltına alınan İlkay Doğan'ın, tüfeğin yanlışlıkla ateş aldığını söylediği bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2006 Pazar 13:54:38
Güncelleme :23 Temmuz 2006 Pazar 14:01:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ömer ÇETİN IP: 88.246.107.xxx Tarih : 24.07.2006 18:14:05
Bu yasanan uzucu olay ilk degil ancak son olmasini tum kalbimle istiyorum ve insanlarin dugunlerde, senliklerde cesitli etkinliklerde sozum ona eglenme maksadi ile bilincsizce ates etmelerinede bir anlam veremiyorum. Kaybolan bir hayat ve geride kalan gozu yasli insanlar ile yureklerinde sizi duyan dostlar... Size soyluyorum MAGANDALAR Bizi uzmeye ne hakkiniz var!!! ARTIK SILAHLAR PATLAMASIN.