3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Dündar durmak bilmiyor

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar, seçime yoğun bir tempoyla hazırlanıyor.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Recep Altepe ile Osmangazi Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar, İnönü Caddesi'nden başlayarak yoğun bir tempoda esnaf ziyaretleri yaptı. İlk önce İnönü Caddesi'ndeki esnafı gezen Dündar ve Altepe ardından Atatürk Alt Geçidi, Orhangazi Alt Geçidi ve Çakırhamam'daki vatandaşların meselelerini dinledi. Çok sayıda partilinin de hazır bulunduğu esnaf ziyaretlerinde alışveriş yapan Altepe ve Dündar, seçimler yaklaşırken krizin bitmesi için bir kez daha temenni de bulundular.

29 Mart yaklaşırken dur durak bilmeden yoğun tempolarına devam eden Altepe ile Dündar, Çırpan Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışını yaptılar. Osmangazi İlçe Başkanı Tahsin Kara'nın da hazır bulunduğu açılış ilgi gördü.

Herşeyin en iyisini Osmangazi için yapacaklarını belirten AK Parti Osmangazi Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar, "Yepyeni bir seçim bürosunun açılışını daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın ellerini sıktığımız, gözlerinin içine baktığımız zaman yorgunluğumuz gidiyor. Seçimlere sayılı günler kala var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yoğun tempoda partimize destek veren halkımızdan aldığımız enerji bizim için çok önemli” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 13:52:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?