4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Dündar gezmedik mahalle bırakmıyor

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, seçim bürosu açılışı ve esnaf ziyaretleri yaptı.

Gülbahçe ve Selamet mahallelerinde esnaf ziyaretinde bulunan Dündar, vatandaşlarla sohbet etti. Özellikle dar sokakların genişletilmesi için istekte bulunan Gülbahçe ve Selamet sakinlerine projelerini anlatan Dündar, seçimlerde kendisine destek istedi. Çocuklarla şakalaşan ve dersleriyle ilgili bilgi alan Dündar, miniklere kitap hediye etti.

Elmasbahçe'lerdeki Mehmet Vural ve Burhan Ilgın'ın seçim bürosu açılışına katılan AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, “Biz hizmet için göreve gelmeye hazırız. İnsan ayrımı yapmadan herkese, eşit şekilde görev sunmak için bu yola baş koyduk” dedi.

Herşeyin en iyisini Osmangazi için yapacaklarını belirten Dündar, "Vatandaşlarımızın ellerini sıktığımızda, gözlerinin içine baktığımız zaman yorgunluğumuz gidiyor. Seçimlere sayılı günler kala var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yoğun tempoda partimize destek veren vatandaşlarımızdan aldığımız enerji bizim için çok önemli. Mehmet Vural ve Burhan Ilgın'ın seçim bürosunun hayırlı - uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 11:53:59
Güncelleme :21 Mart 2009 Cumartesi 11:57:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?