4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Dündar kadınlarla kahvaltı etti

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, eşi Sevginaz Dündar ile birlikte düzenlenen kahvaltılı toplantıda kadınlarla buluştu.

Seçimlere sayılı günler kala seçim hazırlıklarına ara vermeden devam eden AK Parti Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Akpınar Kültür Merkezi'nde Sırameşeler, Bağlarbaşı, Yunuseli, Yenibağlar ve Akpınar mahalle sakinleri ile buluştu.

Sadece kadınlara yönelik düzenlenen kahvaltıya katılım yoğundu. Yükselen Osmangazi'yi zirveye taşımak için göreve gelmek istediklerini belirten Başkan Adayı Mustafa Dündar, "Bizler partimizin politikası olarak kadının olmadığı yerde hiçbir zaman güç olmağına inanıyoruz. Bizler 10 Ocak'ta adaylığımızın açıklanmasının ardından çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yemek saati olmadan, dinlenmeden koşturuyoruz. Önümüzdeki cumartesi akşamına kadar da durmadan koşmaya devam edeceğiz. Gezilerimizde en uç noktadaki kardeşlerimizin, ablalarımızın gözlerinde gördüğümüz ışıltı bizler için çok önemli. Osmangazi ilçemiz büyük bir ilçedir. 67 vilayetten daha büyük bir yer. Görüyoruz ki bizden başka çalışan yok, bizden başka yorulan yok. Yerel seçimlerde bu çalışmalarımızın karşılığını en iyi şekilde alacağımıza inanıyoruz" dedi.

Kadınların çok önemli görevler üstlendiğini belirten AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik ise "Biz kadın erkek hep birlikte yönetime baş koyduk. Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan önderliğinde bayanlarımız ile yerel seçimler sonrasında da size hizmet vermeye devam edeceğiz. Kurduğumuz kadın erkek fırsat eşitliği komisyonu ile daha çok yol alacağız. Bursa Osmangazi'yi size emanet diyorum" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 11:10:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?