3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Dündar Pınarbaşı'na çıkarma yaptı

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, 3 milletvekiliyle esnaf ve mahalle ziyareti yaptı. Pınarbaşı'na çıkarma yapan Dündar, 29 Mart'ta göreve geldikleri taktirde zaman kaybetmeden sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi.
Yoğun bir katılımla gerçekleşen Pınarbaşı Mahallesi’ndeki buluşmaya AK Parti Bursa Milletvekilleri Altan Karapaşaoğlu, Mehmet Tunçak, Mehmet Emin Tutan ve eski milletvekili Şevket Orhan da katıldı.

Osmangazi Belediye’sinin hizmetleri ile yenilenen ve güzelleşen Pınarbaşı Mahallesindeki parkta vatandaşlara hitap eden Mustafa Dündar, "Aday olduğumuz günden bu yana çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Geçen hafta tüm mahallelerimizi kapsayan bir program düzenledik ve Osmangazi’nin yüzde 50'sine ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Sizleri tek tek dinliyoruz. Pınarbaşı’na, Çekirge tarafından, eski dar ve dik yollarımızdan geldik, araçların zor çıktığı o mahallelerimizde halkımızın yaşadığı sorunları dinleyerek neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Bunlar üzerinde ortak bir karara varmaya çalışıyoruz. Daha çok hizmet vermek için daha çok çalışıyoruz ve bu hizmetleri sizlere sunarken elimizdeki imkanları en etkin şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Sizden aldığımızı sizlere veriyoruz” dedi.

29 Mart’tan sonra ziyaretleri sırasında kendilerine iletilen sorunların çözümü için zaman kaybetmeden işe başlayacaklarını belirten Dündar, işbirliği ve uyum içinde herkese ulaşacaklarının altını çizdi.

Önümüzdeki 5 yıl içinde en iyi hizmeti vermek ve devralacakları bayrağı üst noktalara taşımak için daha çok çalışacaklarını kaydeden Dündar, halktan çok güzel destek gördüklerini ve bu desteğin devamını beklediklerini belirtti.
AK Parti Bursa Milletvekili Altan Karapaşaoğlu ise, "Çalışmalarımız rejimin bazı engellerine takılıyor, ancak bizler bu engelleri yolumuzdan kaldırmak için çalışıyoruz. AK Parti bu millete hizmet vermek için kurulan bir partidir. Bu parti yıkılmaz, çünkü bu partinin kurucusu ve sahibi bu millet. Bu millet bu ümidi tüketmez. Birbirimizi sevelim, bizler sizlere her şartta hizmet vermek kararlılığı içindeyiz. Başbakanımızın verdiği talimat doğrultusunda, "ne yanıltan, ne de yanılan olacağız"diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 16:37:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?