4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Dündar yaşlıların sıkıntılarını dinledi

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar yaşlılarla buluşarak sıkıntılarına kulak verdi.

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar seçim çalışmalarını sürdürüyor. 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan yaşlılar haftası dolayısıyla Mustafa Dündar, yaşlılarla Ördekli Kültür Merkezi'nde bir araya geldi.

Dündar, "Gelenek ve göreneklerimizi ayakta tutan, kültürümüzü yarınlara taşımamızı sağlayan, hoşgörü ve deneyimleriyle gençlere yol gösterici olan yaşlılarımız, toplumumuzu zenginleştiren en önemli varlıklarımızdır. Hayatın en son evresini oluşturan yaşlılık, ömrü yeten herkes için kaçınılmaz bir dönemdir. Kişinin bedeninde ve ruhunda oluşan birtakım değişikler dolayısıyla yaşamı güçleşse de, geçmiş yılların birikimi ve deneyimi, gençlere yeni olanaklar ve farklı bakış açıları kazandırmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, varlıklarıyla bizim için çok büyük huzur ve güven kaynağı olan tüm yaşlılarımıza sağlıklı, mutlu ömürler diliyorum" dedi.

Daha sonra Fatih ve Çiftehavuzlar mahallelerinde esnaf ziyaretinde bulunan Dündar, "Kimsenin oyuna karışma gibi bir durumumuz söz konusu değil ama başkan olabilecek kişiye oy vermek önemli. Aday olduğumuzdan bu yana Osmangazi’de gözlerinin içine bakmadığımız, elini sıkmadığımız vatandaşımız kalmadı. Her gittiğimiz yerde AK Parti’nin yaptığı işler konuşuluyor. Çünkü 20 yılda yapılamayan hizmet bu 5 yılda yapıldı. Sizlerden aldığımız destekle yolumuza devam edeceğiz. O yüzden sizden 29 Mart’ta oy bekliyoruz. AK Parti insan ayrımı yapmadan çalışmalarını sürdürdü, sürdürecek. Biz kimseyle tartışmadan, barış için yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 11:39:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?