3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Dündar’dan partilere ziyaret

DÜNDAR’DAN MHP’YE ZİYARET

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni yılla birlikte 30’u aşkın açılış ve tanıtım organizasyonu gerçekleştireceklerini, 2010 yılına hızlı bir başlangıç yapacaklarını söyledi.

Belediye meclisinde grubu bulunan partileri ziyaret eden Dündar, CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın ardından MHP Osmangazi İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarete Başkan Vekili İsmail Kuş, başkan yardımcıları Hasan Hüseyin Erdönmez, Servet Büyükpoyraz ve meclis üyeleri de katıldı. MHP Osmangazi İlçe Başkanı Ahmet Dönmez tarafından karşılanan Dündar, MHP’lilere çalışmaları hakkında bilgi verdi.

2010 yılına hızlı başlayacaklarını belirten Dündar, “Tamamlanmış ve açılmayı bekleyen pek çok tesisimiz var. Yeni yılda peş peşe açılış ve tanıtım törenleri düzenleyeceğiz. Bunun yanı sıra yeni projelerimizi başlatacağız. Yeni yılda yoğun bir tempoyla çalışacağız” dedi.

Dündar, özellikle 1 milyon fidan kampanyası için her kesimin desteğini beklediklerini ifade ederek, “Daha yeşil bir Bursa için bu kampanyamıza sizden de destek bekliyoruz” dedi.

Dönmez, Osmangazi’nin menfaatine olan her çalışmaya destek vereceklerini söyledi.

DÜNDAR’DAN MHP’YE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2009 Cumartesi 15:43:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?