4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Dündar'ın seçim çalışmaları tam gaz

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar, propaganda faaliyetlerini hızlandırdı.

Seçim hazırlıklarını aralıksız sürdüren Mustafa Dündar, partililerle birlikte Sırameşeler ve Alemdar'ı gezdi. Esnafın meselelerini dinleyen Dündar, krizin tüm dünyayı etkilediğini belirtti.

Halkın parasını düşünerek harcamasından dolayı piyasalarda bir sıkıntının olduğunu, ancak bu dönemin uzun sürmeyeceğini söyledi. Pınarbaşı'nda kahvehane ziyaretinde bulunan Dündar, vatandaşlarla sohbet etti. Dündar, "29 Mart'taki seçimlerden sonra göreve geldiğimiz takdirde şehri birlikte yöneteceğiz. Çalışma disiplinimizde tek başına çalışmak yok. Tek başına herşeyi ben biliyorum demek bizim inancımıza, hayat görüşümüze ters. Sorunları bilmek ve hep beraber hareket etmek için göreve gelmek istiyoruz. Sizlerin desteği, duaları ile başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

Dündar, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Bursa Şubesi'ni de ziyaret etti. Odayı AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Tahsin Kara ile birlikte ziyaret eden Dündar, üyelerin 1 Mart Muhasebeciler Günü'nü kutladı. Dündar, ayrıca Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası'nı da ziyaret etti. Dündar, "10 Ocak'tan bu yana yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Gezmediğimiz, dolaşmadığımız mahallemiz kalmadı. Halkımızla her noktada buluşup sıkıntılarını paylaşıyoruz, taleplerini dinliyoruz. Bu ziyaretlerimiz sırasında sıkça sorulan sorular kaçak yapılaşma ile ilgili oluyor" dedi.

Yıllardır, seçim dönemlerinde psikolojik olarak süregelen bir anlayış olduğunu, bu dönemlerde kaçak yapılaşmanın arttığını ancak bunun çok doğru olmadığını belirten Dündar, başkan seçildiği takdirde konuyla ilgili uzman kişi ve kuruluşlarla ortak projeler yapacaklarını ve Osmangazi Belediyesi için en doğru olan çalışmaların hayata geçirileceğini kaydetti.

Dündar, Türkiye Etkin Sanayici İş Adamları Derneği'ni de ziyaret ederken, Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Engelliler Meclis toplantısına katılarak projelerini anlattı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 12:42:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?