4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Durakta facia!

BURSA'DA KAZA: 4 ÖLÜ, 6 YARALI(2)

Bursa'da meydana gelen kazada bir otomobil otobüs durağına dalarken, 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 14.50 sıralarında, Beşevler Küçük Sanayi kavşağında Metro Market önündeki otobüs durağında meydana geldi. Adnan Menderes Üniversitesi öğrencisi Atıl Arda Yavuz'un kullandığı 34 DH 7606 plakalı özel otomobil, iddiaya göre aşırı hız sebebiyle kontrolden çıktı. Otobüs durağına çarpan otomobil takla attıktan sonra yan yatıp durdu.

Durakta otobüs bekleyen yolcuların bir kısmı kaçarak canını kurtardı. Can pazarı yaşanan kazada, Semra Çetin(47) ile Resmiye Yurteri ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi daha hayatını kaybetti. Kazada, sürücü Atıl Arda Yavuz ile aynı araçta bulunan üniversite öğrencileri Bahadır Güntekin, Hacer Gizem Korkmaz ve Ali Gökhan ile durakta otobüs bekleyenlerden 2 kişi yaralandı. Çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bayram ziyaretine gitmek için otobüs beklerken trafik canavarına yakalanan kazazedelerin yakınları kazayı haber alır almaz olay yerine geldi. Ölenlerin yakınları fenalık geçirdi. Otomobilin İstanbul'dan Aydın'a gittiği öğrenilirken, kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

BURSA'DA KAZA: 4 ÖLÜ, 6 YARALI(2)
BURSA'DA KAZA: 4 ÖLÜ, 6 YARALI(2)
İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2009 Pazar 16:15:03
Güncelleme :29 Kasım 2009 Pazar 16:55:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?