4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Duraktakileri öldürüp teslim oldu

Bursa'da, geçen ay durakta otobüs bekleyen vatandaşlara, "Ne bakıyorsunuz?" diyerek kurşun yağdırıp 1 kişiyi öldürdüğü, 2 kişiyi de yaraladığı iddia edilen zanlı, adliyeye gelerek polise teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, 9 Ocak'ta merkez Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi Yahya Sokak üzerinde meydana gelen olayda, hırsızlık ve yaralama suçlarından sabıkalı S.Ö. (27), durakta bekleyen Mikail Atay'a (28), 'Ne bakıyorsun?" dedi. Mikail Atay ise zanlıya, "İşe gitmek için arkadaşlarımı bekliyorum. Sana bakmıyorum" cevabını verdi.

Bunun üzerine belindeki silaha sarılan zanlı S.Ö. etrafına kurşun yağdırmaya başladı. Silahtan çıkan kurşunlar, özel bir firmada güvenlik görevlisi olarak çalışan ve işe gitmek için durakta bekleyen Fatih Kaya (32), kalp hastası olan ve Yüksek İhtisas Hastanesi'ne tedavi olmaya giden Ahmet Urgancı (53) ve Mikail Atay'a (28) isabet etti. Ağır yaralı olarak Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan Fatih Kaya, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra firar eden zanlının yakalanması için polis alarma geçti. Polisin sık sık gittiği ailesi, durumdan rahatsız olarak S.Ö.'ye ulaşıp teslim olmasını istedi. Cezasının hafifleyeceğini düşünen zanlı, bugün öğle saatlerinde cinayet masası ekipleri tarafından geldiği adliyede gözaltına alındı. Şahsın sorgusu sürüyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 19:31:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bülent Yılmaz IP: 212.156.58.xxx Tarih : 11.02.2009 08:15:13

Böyle insanları ibret-i alem için şehir meydanında asacaksın. Ya da taşlayarak öldüreceksin ki, masum insanların kanı yerde kalmasın ve adalet yerini bulsun..

Hapishanede ye iç yan gel yat, bu kişiye mükafattan başka bişey deildir..

Allah böylelerini ya ıslah etsini ıslah olmayacaklarsada kahretsin...