3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Durmak yok yola devam!

ARINÇ'IN BURSA'DA SEÇİM KONUŞMASI

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, oy oranını 5.5 milyon artırdıklarına dikkat çekerek, "İktidarda üçüncü dönem oyunu artıran yegane parti AK Parti'dir" dedi.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı önünde toplanan coşkuluğu kalabalığa hitap eden Arınç, "Oy sayısını 5,5 milyon artıran bir siyasi partiyiz, hamdolsun. AK Parti, oy oranını üçüncü dönem artıran yegane partidir. Rahmetli Özal'ın oy oranları AK Parti ile mukayese edilemez. İçerde ve dışarda bazı mihrakların hesaplar yaptığı bir zamanda, oyunu 5,5 milyon artıran, oy oranını yüzde 50'inin üzerine çıkaran son 60 yılın tek partisiyiz. CHP'nin milletvekili sayısının üç katına, MHP'nin yedi mislini, bağımsızların milletvekilinin on misline sahibiz" diye konuştu.

Elde edilen başarının disiplin içinde çalışan bütün teşkilatın olduğunu ifade eden Arınç, "Bu, AK Parti için dil döken, gönül almaya çalışan, hizmet eden milyonlarca insanın sonucudur. Oy oranımız Bursa'da yüzde ellinin üzerindeydi, şu anda 3 puan artırarak yüzde 53'e çıkardık. Bursa'da oy oranını 300 bine yakın artırdık. Bütün milletvekili adaylarımız çalıştı. Aday adaylarımız çalıştı, il başkanlığı seçim koordinasyon merkezi çalıştı. Bütün teşkilatımız el ele verdiler. Tüm insanımıza ulaştık. Başımız dik, alnımız açık. Günde 24 saat çalışan bir ekip vardı . Bugün bir birimizden korkmadan yola devam ediyoruz. Durmak yok, yola devam. Seçim güvenliği için çalışan İçişleri Bakanlığı'mıza, emniyet teşkilatımıza, askerlere teşekkür ederim. Bursa için hazırladığımız yüz projemizi 2023 yılına kadar hayata geçirip Bursa'yı dünyanın göz bebeği şehirlerin arasında yapacağız. Bursa için mesai sarf edeceğiz. Bursa için herkes elindeki ortaya koyacak" dedi.

ARINÇ'IN BURSA'DA SEÇİM KONUŞMASI
ARINÇ'IN BURSA'DA SEÇİM KONUŞMASI
ARINÇ'IN BURSA'DA SEÇİM KONUŞMASI
ARINÇ'IN BURSA'DA SEÇİM KONUŞMASI
ARINÇ'IN BURSA'DA SEÇİM KONUŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2011 Pazar 23:25:01
Güncelleme :13 Haziran 2011 Pazartesi 01:38:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?