6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Duygusal buluşma

PAPATYA İLE ADA'NIN DUYGUSAL BULUŞMASI

Türkiye'nin tek yunus gösteri merkezine gelen 4 yaşındaki minik Papatya ile terapist yunus Ada'nın duygusal buluşması objektiflere yansıdı.

Avrupa'nın sayılı, Türkiye'nin ise tek yunus gösteri merkezine gelen 4 yaşındaki minik Papatya, birbirinden şirin yunusların ilgi odağı oldu. Minicik elleriyle terapist yunus Ada'ya balık veren Papatya'nın mutluluğu objektiflere de yansıdı.

Dophing Park Gösteri Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Gökalp, "Yunuslarla terapi yapılan down sendromundan epilepsiye 150 farklı vakada olumlu gelişme sağlandı. Onlardaki bu şaşırtıcı gelişmeler, başta aileleri olmak üzere hepimizi çok duygulandırıyor. Merkezimiz yurt dışından ziyaretçi akınına uğruyor. Hatta bazı müşterilerimiz sırf çocuklarındaki olumlu gelişmeleri gördükleri için Bursa'ya yerleşmeyi düşünüyor" dedi.

Çocuk ve öğrencilerden giriş için 7 lira 5 kuruş, büyüklerden ise 10 lira ücret alınan merkezde 10 lira farkla yunusları besleme imkanı da sunuluyor. Birbirinden şirin yunuslarla yüzmek için öğrencilerden 70, yetişkinlerden ise 90 lira ücret alınıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 12:45:05
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 17:03:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?