4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Ecel Hacı olmalarını beklemedi

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hac kurasını kazanan İstanbullu çift, Çanakkale Şehitliği'ni ziyarete giderken Bursa'nın Karacabey ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da ikamet eden Lafçı ve Akçam aileleri, 5 kişiyle Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret için hareket etti. Mustafa Lafçı idaresindeki 34 SAE 02 plakalı özel otomobil Fevzipaşa köyü yakınlarında karayolundaki çukura girmemek için direksiyonu kırınca şarampole yuvarlandı. Otomobilden fırlayan ve aracın altında kalan Zeki Açam (68) ve eşi Sabiye Akçam (59) olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Mustafa Lafçı (58) eşi Havva Lafçı (53) ile çocukları Hüseyin Lafçı (12) yaralandı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Lafçı ailesinin fertleri 112 ambulansıyla Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü Mustafa Lafçı, karayolunun ortasındaki çukura girmemek için direksiyonu kırdığında şarampole yuvarlandığını söylerken, oğlu ise uyurken kaza olduğunu, uyandığında kendisini şarampolde bulduğunu ifade etti.
Olay yerinde hayatını kaybeden Akçam çiftinin bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hac kurasını kazandığı, kutsal topraklardan önce Çanakkale'deki şehitliği ziyaret ederek dua etmeyi düşündükleri öğrenildi. Kazayla ilgili bölge trafik ve jandarma ekipleri soruşturma başlatırken, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cenazeler hastane morguna kaldırıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 16:16:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?