3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Eğitim Bir Sen Mudanya'da toplandı

Eğitim Bir Sen Bursa Şubesi'nin 2009 il divan toplantısı Mudanya’da gerçekleşti.

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, tüm katılımcılara toplantının başında teşekkür etti. Önümüzdeki aylardaki İl divan toplantılarının ilçelerde piknik havasında yapılmasını planladıklarını söyledi.

15 Mayıs öncesi üye yazım çalışmalarının hız kazandığını ifade eden Şeker, 2008 yılında 687 üye artışı sağladıklarını bu yılki hedeflerinin ise bin 300 üye olduğunu ifade etti. 15 Mayıs 2009’da gerek Türkiye çapında gerekse Bursa’da bu hedefe emin adımlarla ilerlediklerinin altını çizen Şeker, yetki temsilcisi olmak için yoğun bir çalışma dönemi içerisine gireceklerini belirtti.

Şeker, mayıs ayı sonunda yapılacak ve Türkiye’de sadece Bursa Şubesi'nin gerçekleştirdiği 500 altın çocuğa 500 altın ödül töreninin bu yıl Osmangazi,Yıldırım, Nilüfer, Ketsel ve Gürsu ilçelerinde organize edileceğini söyledi. EK-2 formunun iptal edilmesine de değinen Şeker, idareci atama yönetmeliğinin yeniden hazırlanması ve sınav ağırlıklı bir uygulamanın olması gerektiğini de dile getirdi.
Toplantıda ilçe temsilcisi ve yönetim kurullarının değerlendirmesi ile ilgili 23 günlük süre içerisinde yapılacak çalışmaların planlanması da gündeme getirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 19:01:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?