6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Eğitim Bir Sen müdürleri buluşturdu

EĞİTİM BİR-SEN UFUK AÇAN ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR

Eğitim Bir-Sen Bursa Şubesi Yönetim Kurulu görevine yeni atanan okul müdürleriyle tanışma toplantısında bir araya geldi.

Eğitim Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, düzenlenen toplantıda yeni müdürlere seslendi.

Yeni görevlerinde müdürlere başarılar dileyen Şeker, atanan müdürlerin yüzde 44'ünün sendikalarının üyesi olduğuna dikkati çekti. Şeker bundan sonraki görevleriyle ilgili olarak asıl gayret ve fedakarlık sürecinin başladığını hatırlatarak, proje geliştiren ve üreten bir yönetici olunması gerektiğini belirtti.

Müdür yardımcılığı atamalarıyla ilgili de başvuruların yakın bir zamanda gerçekleşeceğini hatırlatan Şeker, sendika olarak ülkenin ufkunu açacak çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Milli Eğitim Bakanlığı'nda yetkili sendika olarak masaya oturan Eğitim Bir-Sen'in maaş promosyonlarının tamamının çalışanlara verilmesi için anlaşmaya vardıklarını hatırlattı.

Sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçirilmesi konusunda şimdiye kadar onlarca basın açıklaması yaptıklarını kaydeden Şeker, "Şimdi dilekçe kampanyası başlatıyoruz. Bu hedefle 70 bin dilekçeyi, 70 bin öğretmene ulaştırmak üzere şubelerimiz, dilekçeleri sözleşmeli öğretmenlere ulaştıracak. Sözleşmeli öğretmenler tarafından imzalanacak dilekçeler, genel merkezimiz vasıtasıyla Milli Eğitim Bakanlığı'na sunulacaktır. Bakanlığın dilekçelerimize olumlu cevap vermemesi durumunda dava açacağız. '70 bin sözleşmeli öğretmenden 70 bin dilekçe' kampanyamız 26 Şubat 2010 tarihine kadar devam edecektir" dedi.

EĞİTİM BİR-SEN UFUK AÇAN ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 10:20:00
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 13:11:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?