3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Eğitim Bir-Sen'den rektöre ziyaret

Eğitim Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker ve Yönetim Kurulu üyeleri, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mete Cengiz'i makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Şube Başkanı Numan Şeker, Cengiz'e başarılar dileyerek, bilimin merkezi olan üniversitelerin uluslararası alanda başarılara imza attıklarını temenni etti.

Demokratikleşmede, insan haklarının korunmasında ve sivil toplumun oluşmasında üniversiteler ile öğretim görevlilerine önemli görevler düştüğünü kaydeden Şeker, yapılacak çalışmalara her zaman katkı vermeye hazır olduklarını belirtti. Geleceğin sendikası olma yolunda, hizmet sendikacılığın yanında, akademik sendikacılığa da önem verdiklerini belirten Şeker, üniversitenin öğretim görevlilerinden de katkı beklediklerini ifade etti.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mete Cengiz de göreve geldiği günden itibaren kaliteli eğitim ve üniversitelerin halkla bütünleşmesi gereğine önem verdiklerini kaydederek, üniversite personelinin sivil topluma katkılarında teşviklerinin olduğunu söyledi. Uluslararası alanda başarılara imza atılması için her türlü çalışmanın yapıldığını ifade eden Cengiz, Bursa'da başta teknik üniversite olmak üzere başka yeni üniversitelere de ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

Ziyaret sırasında Yönetim Kurulu üyelerinden Mustafa Sarıgül ve Ali Ağaoğlu da hazır bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 10:59:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?