4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Eğridereliler'den Bozbey'e teşekkür

Seçim çalışmaları kapsamında meslek odaları ve dernekleri ziyaret ederek projelerini anlatan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Eğridereliler Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileriyle bir araya geldi.

İhsaniye Eğridere Parkı’ndaki dernek lokalinde gerçekleşen ziyarette Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra Bursa eski milletvekilleri Ertuğrul Yalçınbayır, Yahya Şimşek, Feridun Pehlivanoğlu ve Eğridereliler Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Kahraman ile çok sayıda dernek üyesi hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Eğridereliler Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Kahraman, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in göçmen vatandaşlar için yaptıklarını saymakla bitiremeyeceklerini belirterek, “Sayın Başkanımız Mustafa Bozbey’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Nilüfer Belediyesi ile Eğridere’nin kardeş şehir olması ve iki şehir arasında daha farklı bir bağın kurulmasına önemli katkılar koymuştur. Eğridere’de pek çok insan Sayın Bozbey’e mektup yazıp talep ve isteklerini iletir. Bu mektupların üzerine de sadece ‘Mustafa Bozbey Türkiye’ yazarlar. Çünkü, bilirler ki o mektup Bozbey’e ulaşır. Nedeni sadece Türkiye’de değil, tüm Balkanlar’da Mustafa Bozbey’in tanınan ve sevilen bir insan olmasıdır” dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, kendine gösterilen sevgiden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Biz insanın mutluluğunu amaçlayan hizmetler üretmeye çalıştık. Din, dil, ırk ve siyasi görüş ayırt etmeden halkımıza hizmet ettik. İnsanlar elbette sevgiye sevgiyle karşılık veriyor ve sevgiyle üretilen hizmetlerin de kıymetini biliyorlar” dedi.

Ziyarette konuşan Bursa eski Milletvekili Ertuğrul Yalçınbayır ise, seçimlerin sorgulama ve hesap günleri olduğunu belirterek, “Sayın Bozbey’in yaptıkları ortadadır. Vatandaşına hizmet etmiş başkanlar 29 Mart seçimlerinde sandıktan yine yüzlerinin akıyla çıkacaklardır. Ben Nilüfer Belediyesi’nin şeffaf belediyecilik anlayışıyla davranarak, özellikle de imar konusundaki meclis kararlarını, imar konusundaki raporları, yasa değişikliklerini internet aracılığıyla herkese bildirmesi ve duyurmasını takdire değer buluyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 13:14:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?