6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Ehliyetsiz sürücü faciası

KARNESİNİ ALAMADI

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, otobüs beklerken geri manevra yapan ehliyetsiz sürücünün çarptığı öğrenci ile yaşlı adam hayatını kaybetti.

Akıl almaz kaza, bu sabah saatlerinde İznik Kavşağı'nda meydana geldi. Bir süre önce iki çocuğu ile birlikte Orhangazi'de yaşayan ablasının yanına gelen Sadegül Morkoç (34), dün sabah erken saatlerde İstanbul'a gitmek üzere yola çıktı. Sadegül Morkoç, ablası Sevgi Kazanasmaz, ablasının kayınpederi Hasan Kazanasmaz ve 3 çocuğu Serpil (9), Doğukan (12) ve Uğur (15) ile birlikte kavşakta otobüs beklemeye başladı. Bursa'dan gelen Yılmaz Toprak idaresindeki 39 AN 404 plakalı yolcu otobüsü, İstanbul'a gidecek olan yolcuları almak üzere ana yol kenarında durdu.

 

Otobüs muavini ile Hasan Kazanasmaz konuşurken, park alanında bulunan 16 VF 769 plakalı aracın ehliyetsiz sürücüsü Erhan B. (24) aniden hareket etti. Araç geri geri hızla giderek otobüse binmek üzere olan yolcuların arasına daldı. Otomobil ile otobüs arasında sıkışan Hasan Kazanasmaz ile Orhangazi Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Serpil Morkoç olay yerinde can verdi.

Ölen minik kızın annesi Sadegül Morkoç ağır yaralanırken, ablası Sevgi Kazanasmaz ile diğer çocuklar Doğukan ve Uğur hafif yaralandı. Yaralılar Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, ehliyetsiz Erhan B. polis tarafından gözaltına alındı.

 

KARNESİNİ ALAMADAN HAYATINI KAYBETTİ

Bir yıldır Orhangazi'deki teyzesinin yanında kalarak Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu'nda 3. sınıfa giden Serpil Morkoç'un, annesi ve kardeşlerini İstanbul'a uğurladıktan sonra okuluna giderek karnesini almayı planladığı öğrenildi. Minik Serpil'in ölümü bir süre ailesinden ve sınıfındaki arkadaşlarından saklandı.

Kazayı haber alıp olay yerine koşan yakınları sinir krizi geçirirken, minik Serpil ile Hasan Kazanasmaz'ın cesetleri morga kaldırıldı.

KARNESİNİ ALAMADI
KARNESİNİ ALAMADI
KARNESİNİ ALAMADI
KARNESİNİ ALAMADI
KARNESİNİ ALAMADI
KARNESİNİ ALAMADI
KARNESİNİ ALAMADI
KARNESİNİ ALAMADI
KARNESİNİ ALAMADI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2010 Cuma 13:27:02
Güncelleme :18 Haziran 2010 Cuma 18:05:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?