2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Elektrik kesintisi

Bursa'da elektrik bakım, onarım ve bağlantı çalışmaları nedeniyle merkez Yıldırım ve Nilüfer ilçeleri ile Mustafakemalpaşa ve Mudanya ilçelerinde 21 Ocak Pazar günü elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ Bursa İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Yıldırım ilçesinde Vakıfköy hattı üzerinde özel trafolu bir müşterinin fiziki irtibatının sağlanması ve Doğu Çevre Yolu geçişi hattında tadilat, Ertuğrulgazi semt trafosunda da güç artırımı yapılacağı belirtildi.

Nilüfer ilçesinde de aynı tarihte Beşevler Mahallesi ve Akçalar trafo merkezlerinde bakım ve onarım yapılacağına işaret edilen açıklamada, çalışmalar nedeniyle, Yıldırım'da 08.30-11.00 saatleri arasında Çınarönü ve Vakıf mahallelerinin tamamı ile Ulus ve ve Yavuzselim mahallelerinin bir bölümü, Arabayatağı su deposu civarı ve Vakıf Mahallesi'nin girişindeki özel trafolu müşterilere elektrik verilemeyeceği kaydedildi.

Açıklamaya göre, 21 Ocakta 08.30-17.00 saatleri arasında Yıldırım'da Ertuğrulgazi Mahallesi ve Caddesi, Tayyareci Mehmet Ali ve Selçukbey caddeleri, Prof. Tezok Caddesi'nin bir bölümü ile Değirmenlikızık Mahallesi'nde Huzurevi Caddesi'nin bir bölümünde elektrik kesintisi yapılacak.

Nilüfer'deki çalışmalardan ise Nilüfer'in yanı sıra Mustafakemalpaşa ve Mudanya ilçelerindeki bazı yerleşim birimleri etkilenecek. Çalışmalar nedeniyle Nilüfer'de 09.00-17.00 saatleri arasında Beşevler Mahallesi'ndeki Süleyman Cura İlköğretim Okulu civarı ile Mürvet, Mertoğlu ve Okul sokakları, 12.00-14.00 saatleri arasında ise Akçalar ve Gölyazı beldeleri ile Mustafakemalpaşa ilçesinin bazı köyleri ve bölgedeki özel trafolu müşteriler, Mudanya ilçesinin bazı köyleri, DSİ Su Pompası ve TRT verici istasyonuna elektrik verilemeyecek.
A.A
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2007 Perşembe 18:13:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?