3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Elti cinayetine 18 yıl hapis

Bursa'da erkek kılığına girip eltisini bilezikleri için 12 yerinden bıçakla yaraladığı öne sürülen kadın, 18 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Edinilen bilgiye göre, olaydan bir hafta önce E.T.'ye misafirliğe gittiğinde evin yedek anahtarını çalarak hırsızlığı planladığı iddia edilen S.T., olay günü de eltisini arayarak iftara çağırdı.

3 aylık anne E.T. evde tek başına olduğunu söyleyince harekete geçen S.T., tanınmamak için başına bone geçirdikten sonra parmak izi çıkmasın diye ellerine bulaşık eldiveni takarak işe koyuldu.

Gizlice girdiği evdeki eltisini 3 aylık oğlunun gözleri önünde 12 yerinden bıçakla yaralayan zanlı, daha sonra bir şey olmamış gibi E.T.'nin kaldırıldığı hastaneye gidip timsah gözyaşı döktü. Cinayet Masası dedektifleri geniş çaplı araştırma sonrası eltiyi gözaltına aldı.

S.T., Bursa 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "adam öldürmeye teşebbüs, konut dokunulmazlığını ihlal ve yağma" suçlarından ömür boyu hapis talebiyle yargılandı.
Son kez çıktığı hakim karşısında gözyaşları içinde eltisinden özür ve af dileyen S.T., mahkeme tarafından toplam 18 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 12:36:28
Güncelleme :25 Mart 2009 Çarşamba 12:48:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?