4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Emek kavşağı çilesi

Bursa'da, ana arterlerde yapılan birçok kavşak düzenlemesi ile ulaşım hızlanırken, Emek kavşağı sürücülere çile çektirmeye devam ediyor.

Güzelyalı feribot iskelesi ile yeni açılan alış veriş merkezlerine gidenlerin yanı sıra sayfiyecilerin de yazın kullandığı Mudanya yolunda en büyük sıkıntı Emek kavşağında yaşanıyor.

Havaların ısınması ile birlikte hafta sonları Mudanya ve alış veriş merkezlerine giden vatandaşlar, Emek kavşağında yaşanan yoğunluktan muzdarip. 2 yıldır çözüm üretilmeyen Emek kavşağında yaklaşık 15 dakika geçiren sürücüler, sabah saatlerinde Esentepe kavşağına kadar sıkışıklık yaşarken, akşam saatlerinde de Bursa'ya geliş istikametinde Geçit'e kadar kuyruk oluşmasından şikayetçi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin raylı sistemi uzatma projesinden önce Emek kavşağına çözüm bulmasını isteyen vatandaşlar, bölgedeki büyük kuruluşların da desteğinin alınabileceğini söyledi. Havaların ısınması ile birlikte şehrin sayfiye bölgesi olan Mudanya ve Güzelyalı'ya doğru trafiğin arttığını belirten vatandaşlar, yeni seçilen Başkan Recep Altepe'nin öncelikle konuları arasına Bursaray Geçit etabı ile birlikte Emek kavşağını almasını istedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 12:56:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?