4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Emirsultan projesine revizyon

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Emirsultan projesinde yapılacak revizyonla eksikliklerin giderileceğini belirterek, "Bursa'nın manevi zirvelerinin başında gelen Emirsultan'a yakışır şekilde projeyi revizyondan geçireceğiz" dedi.

Başkan Altepe, Emirsultan dönüşüm projesini yerinde inceledi. Müteahhit firma ve Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili bürokratlarından bilgi alan Altepe, "Emirsultan, Bursa'mızın en önemli bölgelerin biri. Devam etmekte olan Emirsultan meydan düzenlemesine bundan dolayı önem veriyoruz. Özellikle basında çıkan haberlerle gündeme gelen Emirsultan projesini bizlerde en güzel şekilde uygulanmasını istiyoruz. Bundan dolayı arkadaşlarımızla, teknik ekiplerimizle birlikte hem yerinde, hem de proje üzerinde araştırmalar ve çalışmalar yaptık. Projenin en güzel şekilde gerçekleşmesi, çevredeki tarihi yapılara, Emirsultan hamamına, camiye ve diğer yapılara zarar vermeden gerçekleşmesiyle ilgili yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Burada yapılan çalışmalarda şu ana kadar her hangi bir hata görülmedi. Yani çevredeki eserlere zarar vermesiyle ilgili yapılan istinat ve perde duvarları, onları daha da sağlamlaştırmış gözüküyor" diye konuştu.

Mevut projede yapılacak revizyonla eksikliklerin giderileceğini ifade eden Başkan Altepe, cephe düzenlemelerini, yer altından geçecek olan yolun üstünün kapatılması ve otopark alanıyla ilgili düzenlemeleri yeniden ele alacaklarını bildirdi.

Başkan Danışmanı Semih Pala, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Seyfettin Avşar ve Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar'la birlikte bölgedeki inşaatta incelemelerde bulunan Altepe, yapılacak revizyonla Emirsultan'a yakışır bir projeyi Bursa'ya kazandıracaklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 15:38:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?