6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Emniyet Müdürlüğü'nü soydular

HIRSIZLAR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NÜ SOYDU

Bursa'da merkez Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ve kaymakamlığın bulunduğu binaya giren hırsız ya da hırsızlar, müdürün makam odasıyla kaymakamın odasını talan etti. Hırsızlar, tescil bürosundaki 500 bin lirayı fark edemeyince büyük vurgun önlendi.

Edinilen bilgiye göre, Yıldırım Kaymakamlığı daha önce Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nin bulunduğu binaya geçti. Kampüs şeklinde çam ağaçlarıyla çevrili Eğitim Mahallesi'ndeki kaymakamlık ve emniyet müdürlüğü binasına dün gece hırsızlar girdi.

4 görevli memurun gece nöbeti tuttuğu binaya arka kısımdan giren hırsız ya da hırsızlar, emniyet müdürü ile kaymakamın çekmecelerini karıştırdı. İkinci kattaki kafeteryadan LCD televizyonu çalan hırsızlar, kaçarak izlerini kaybettirdi.

Hırsızlık olayı sabah saatlerinde mesaiye gelen resmi görevlilerin zorlanan kapıyı fark etmesiyle ortaya çıktı. Olay yeri inceleme ve hırsızlık bürosu ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Hırsızların, trafik tescil bürosundaki 500 bin lirayı fark etmediği de öne sürüldü.

HIRSIZLAR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NÜ SOYDU
HIRSIZLAR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NÜ SOYDU
HIRSIZLAR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NÜ SOYDU
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2010 Perşembe 12:30:02
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 14:25:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?