4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Emniyet Müdürü Demir emekli oldu

Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir, doğum gününde emekliye ayrıldı. Yaş haddinden emekliye ayrılan tecrübeli müdür, görevinin son anlarında emniyet muhabirleriyle birlikte pasta keserek, yeni yaşını kutladı.

Bursa'da yerel ve ulusal basında görevli güvenlik muhabirleri, yaş haddinden emekliye ayrılan Emniyet Müdürü Tahsin Demir'i makamında ziyaret etti. Doğum gününde emekli olan Demir, duygusal anlar yaşadı. Güvenlik muhabirlerinin getirdiği doğum günü pastasını keserken gözlerinin dolduğu gözlenen Demir, Bursa'da görev yapmaktan ve buradan emekliye ayrılmaktan onur duyduğunu söyledi.

Türkiye'nin birçok ilinde görev yaparak meslekteki 41 yılı geride bıraktığını anlatan Demir, ''Doğum günüm olan bugün emekliye ayrılıyorum. Hem hüzünlü hem mutluyum. Ancak biliyorum ki çok rahatım. Her zaman görevimi en iyi şekilde yaptığıma inanıyorum'' dedi.

Görevde bulunduğu sürede Bursalılar'ın yakın ilgisiyle karşılaştığını ifade eden Demir, ''Tüm Bursalılar'a bana ve polis teşkilatıma gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Emeklilik yaşamını İstanbul'da sürdüreceğini bildiren Demir, Bursa'yı ve Bursalılar'ı hiçbir zaman unutmayacağını kaydetti. Demir, doğum günü kutlamasının ardından makamına veda etti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 11:03:57
Güncelleme :12 Şubat 2009 Perşembe 11:08:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?