6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Emniyet müdüründen taraftara fırça

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN TARAFTARLARA SABAH FIRÇASI

Bursaspor taraftarının Diyarbakır deplasmanına alınmayacağı yönündeki haber, yeşil beyaza gönül verenleri üzdü. Teksaslılar, kesin kararı öğrenmek ve Bursa Valisi Şahabettin Harput'tan detaylı bilgi almak için valilik önünde toplanınca Bursa Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya tarafından sert bir dille uyarıldı.

Teksas grubunun lideri Selim Kurtulan'a tepki gösteren Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, "Bu insanları neden burada topluyorsun? Bak burada en ufak bir şey olursa önce seni gözaltına alırım" dedi.

Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu'nun cumartesi günü oynanacak maça yeşil beyazlı taraftarı almayacağı yönündeki haberler Bursaspor taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Fanatik taraftarlar, Vali Şahabettin Harput ile görüşmek için Heykel'deki tarihi bina önünde toplandı. Toplantı için valiliğe gelen Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, taraftar grubunu görünce amigo Selim Kurtulan'a sert çıktı.

İşte Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya ile Selim Kurtulan arasında geçen diyalog:

- Emniyet Müdürü: Selim.

- Selim Kurtulan: Buyur müdürüm.

- Emniyet Müdürü: Niye topluyorsun insanları buraya? Bak burada en ufak bir şey olursa önce seni gözaltına alırım, dağıt şunları. Haydi ayıp be. Niye geliyorsunuz buraya, ne var, burada, vilayetle ne ilgisi var, seni ne ilgilendirir valinin toplantısı?

- Selim Kurtulan: Maça gitmek için izin istemeye geldik.

- Emniyet Müdürü: Validen izin alamazsın, valinin konuyla hiç ilgisi yok, dağıtın bakayım bu insanları.

- Selim Kurtulan: Dağılın arkadaşlar.

- Emniyet Müdürü: Orası karar aldı, kabul etmiyor.

- Selim Kurtulan: Diyarbakır Valisi dün gece televizyonda canlı yayına katıldı, "Bekliyoruz" dedi. Açıklama yaptılar. Gece vali bey, "Bursaspor taraftarını bekliyoruz" dedi.

- Emniyet Müdürü: Git seni engelleyen mi var?

Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, Selim Kurtulan ile konuşurken araya giren başka bir taraftara da tepki gösterip onu da gözaltına aldırttı.

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN TARAFTARLARA SABAH FIRÇASI
EMNİYET MÜDÜRÜNDEN TARAFTARLARA SABAH FIRÇASI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 11:13:01
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 14:15:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?