4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Emniyet Müdüründen veda ziyareti

Bursa İl Emniyet Müdürü Tahsin Demir, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın'ı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Gelecek hafta emekliye ayrılacak olan İl Emniyet Müdürü Tahsin Demir veda ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ile bir araya gelen Demir, çalışmalarında kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Sedat Yalçın, "Kendisiyle uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. Toplumun huzur ve güvenliği için yapılan çalışmalarda başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. Kendilerine hizmetleri için çok teşekkür ediyorum. Emeklilik günlerinde de kendisi ve ailesine mutlu bir hayat diliyorum. Kendisini unutmayacağız ve emeklilik günlerinde de sık sık bir araya geleceğimize inanıyorum" dedi.

AK Parti'nin kendi çalışmalarına büyük destek verdiğini ifade eden Demir, "Çalışmalarımızda en ufak bir olumsuzluk yaşamadan uyum içerisinde birlikte hareket ettik. Görevim boyunca birçok siyasi partilerle bir araya geldik. Zaman zaman çok anormal olaylarla karşılaştık. Bursa'da ise en ufak bir problem yaşamadan tüm milletvekilleri, il yönetimi, teşkilatlarla bir arada olduk. Bu destekleri görevimizi yapma noktasında önemli rol oynamıştır. AK Parti hükümetine ve teşkilatlarına camiamıza verdiği desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Emeklilik günlerinde de bir araya gelmeye devam edeceğiz" diye konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 18:23:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?