4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Emniyet önünde kolbastı şov

Emniyet teşkilatının 164. kuruluş yıldönümü kapsamında, öğrenci grupları Bursa Emniyet Müdürlüğü önünde toplanarak gösteri yaptı.

Gösterinin en çok ilgi çeken kısmı ise öğrencilerin Kolbastı şovu oldu.
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan ilköğretim okulu öğrencileri, polis ekiplerine gösteri yaptı. Değişik yörelerin halk oyunlarını sergileyen öğrenciler, büyük alkış topladı. Kolbastı şovu izleyenlerden yoğun ilgi görürken, polisler ise öğrencilere karanfil dağıttı.

Bu arada, 29 Mart yerel seçimlerinin Bursa'da huzur ve güven ortamı içinde geçmesi için gayret gösteren 11 emniyet müdür yardımcısı, 36 şube müdürü, 15 emniyet amiri, 4 başkomiser, 8 komiser, 14 komiser yardımcısı, 166 polis memuru olmak üzere 255 kişi Bursa Valisi Şahabettin Harput tarafından takdirname ile ödüllendirildi. Takdirnameler personele İl Emniyet Müdür Vekili Cemal Çalışkan tarafından verildi.

Törende konuşan Çalışkan, "Biz her zaman Bursa halkının yanında olmaya devam edeceğiz. Onlar da bizim yanımızda olsunlar. En ufak bir olayı dahi bize ihbar etsinler" dedi. İl Emniyet Müdür Vekili Cemal Çalışkan, daha sonra makamında personelin tebriklerini kabul etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 10:31:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?