3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

En acı vasiyet

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ'UN EŞİNE VASİYETİ

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde jandarma trafik timine düzenlenen saldırıda şehit olan jandarma uzman çavuş Abdülmecit Yıldırım, eşine "Bana bir şey olursa senin istediğin yere gömün" dediği öğrenildi.

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesindeki hain saldırının ateşi Bursa'ya düştü. Malatya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsisinin ardından memleketi Bursa'ya gönderilecek şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdülmecit Yıldırım'ın cenazesi, Yıldırım ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Türün Sokak'taki kayınpederini Ahmet Erken'in evine getirilecek. Şehit haberini alan vatandaşlar evin önünde kalabalık oluştururken, yakınlarına baş sağlığı diledi. Şehit Uzman Çavuş Yıldırım'ın Kayınpederi Erken, "Biz yandık. Allah başka

kimsenin başını yakmasın. Hayalleri vardı. Çok mükemmel bir insandı. Mükemmel hayalleri vardı. En son cuma akşamı görüştük. Cumartesi görevim yok çocuğumu gezdireceğim' demişti bize" şeklinde konuştu.

 

EŞİNE VASİYET ETTİ

3,5 yaşında bir erkek çocuğa sahip olan Şehit Uzman Çavuş Yıldırım, ölmeden önce eşi Zümrüt Yıldırım'a "Bana bir şey olursa senin istediğin yere gömün" dediği öğrenildi.

Şehidin annesi ve babasının ayrı yaşadığı öğrenildi. Kahramanmaraş-Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Uzman Jandarma Çavuş Abdülmecit Yıldırım'ın cenazesi, Ulu Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Hamitler Garnizon Şehitliği'ne defnedilecek.

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ'UN EŞİNE VASİYETİ
ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ'UN EŞİNE VASİYETİ
ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ'UN EŞİNE VASİYETİ
ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ'UN EŞİNE VASİYETİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2011 Pazar 12:31:04
Güncelleme :31 Temmuz 2011 Pazar 16:12:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?