3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

En genç başkan adayı

BURSA ŞOFÖRLER ODASI'NDA EN GENÇ BAŞKAN ADAYI

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın ocak ayında yapılacak olan başkanlık seçimleri öncesi 8 kişi adaylıklarını açıkladı. Mevcut başkan Hasan Topçu'nun da yeniden aday olduğu seçimlerde en genç başkan adayı ise 34 yaşındaki Ahmet Çakır oldu.

Dolmuşçu ve taksici esnafını tek tek ziyaret ederek destek isteyen Ahmet Çakır, projelerini esnafla paylaşmaya başladı. Ocak ayında yapılacak seçimlerde başkanlık için 8 adayın yarışmasını parçalanma olarak gören Çakır, öncelikli hedeflerinin arasında iç barışın sağlanması olduğunu söyledi.

Hasan Topçu'nun 4 yıllık başkanlık döneminde odanın gelir kaynaklarının azaldığını ve adeta giderleri karşılayamaz duruma geldiğini belirten Çakır, odaya gelir getirecek sürücü kursu, sigorta şirketi ve otomotiv şirketi kazandırma sözü verdi.

Şoför ve dolmuşçu esnafına verilecek üyelik kartları sayesinde birçok alışveriş merkezinde indirim imkanı sağlayacaklarını söyleyen Çakır, kurulacak otomotiv firması sayesinde ise filo indirimlerinden kaynaklanan ciddi avantajlara sahip olacaklarını belirtti.

Taksi ve dolmuşlara reklam alarak esnafa destek olacaklarını dile getirin Çakır, "Esnaftan kaçan değil esnafın yanında olan bir anlayışla hizmet edeceğiz. Eğitim programları panel ve kurslar düzenleyip sosyal faaliyetlerle farklı bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Yeni dönemde durak temsilcileri ile periyodik toplantılar düzenleyip odayı birlikte yöneteceğiz. Üyelerimize verilecek kartlar sayesinde alışveriş merkezlerinden hastanelerde sinemalarda ve buna benzer birçok yerde indirim imkanı sağlayacağız. Oda bünyesinde kurulacak otomotiv firması sayesinde filo indirimlerinden kaynaklanan ciddi avantajlara sahip olacağız. Kuracağımız sigorta şirketi sayesinde ise üyelerimizin araçlarını piyasa fiyatlarının altında sigortalatıp maliyetleri ciddi oranda azaltacağız" dedi.

Bursa'da 703 taksi ve 758 dolmuş bulunduğunun hatırlatan Çakır, esnafın yakıt probleminin ise anlaşmalı benzin istasyonları sayesinde çözüme kavuşturacağını belirtti.

2005 yalında Esnaf Odasında Denetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan ancak esnafa verilen sözlerin tutulmaması üzerine istifa ederek başkanlık için aday olduğunu söyleyen Çakır, verdiği vaatleri bir bir hayata geçireceğini dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 12:02:04
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 12:48:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?