5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

En güzel köpek seçildi

Bursa’da düzenlenen köpek güzellik yarışmasında, 1.5 yaşındaki 3 ayaklı köpek 3. oldu.

Özdilek Alışveriş Merkezi bahçesinde, Eagle Pack tarafından düzenlenen yarışmada en çok ilgiyi, Hayvanları Koruma Derneği Bursa Şubesi’nin sokaktan bulup tedavi ettirdiği 3 ayağı bulunan "Tripot" isimli köpek çekti.

Erdek’te diğer sokak köpekleri tarafından bir ayağı ısırılan "Tripot"un 3 bacakla yarışmaya katılması, izleyenleri duygulandırdı. 4 ay önce köpeği bulduklarını belirten Hayvanları Koruma Derneği Bursa şubesi Başkanı Zehra Çelikok, "4 ay önce bu köpeği bulduğumuzda, sağ ön kolu diğer köpekler tarafından ısırılmıştı. Kangren olan bacağını kendi imkanlarımızla tedavi ettirdik ve bacağını kestirdik. Ama Tripot bir bacağının olmamasına rağmen hayata küsmedi" dedi.

"Tripot" yarışmada itaat kategorisinde 3. oldu. Yarışmada diğer köpekler ise güzellikleriyle jüriye zor anlar yaşatırken, yarışmadan önce yapılan bir gösteri davetlilerden büyük alkış aldı.
Yarışmada orta ve küçük ırk kategorilerinde Nazlı isimli köpek 1. Bart isimli köpek 2., Tango isimli köpek ise 3. oldu.

Büyük ırk kategorisinde ise Köpük isimli köpek 1., Duman adlı köpek 2., Reif isimli köpek de 3. oldu. İtaat kategorisinde, Keş isimli köpek 1., Vito adlı köpek 2., Tripot adlı köpek 3. oldu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2005 Pazar 11:42:30
Güncelleme :7 Haziran 2005 Salı 16:31:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?