4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

En Kaliteli Ekip Ödülü

Bursa'da, Kalite Ödül Yarışması'nda Türkiye birincisi olan Nilüfer İpek Uygulama Okulu, 'En Kaliteli Ekip Ödülü'nü aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nca ülke genelinde yapılan Kalite Ödül Yarışmas'ında Nilüfer İpek Uygulama Okulu en başarılı okul oldu. Geçen yıl Bursa Anadolu Lisesi ödül alırken, bu yıl da Nilüfer İpek Uygulama Okulu Türkiye birincisi olarak 'En Kaliteli Ekip Ödülü'nü kazandı. Ülke çapında 'En Kaliteli Ekip' ve 'En Kaliteli Okul' kategorisi olmak üzere iki kategoride yapılan kalite yarışmasına 2 bin 241 ekip ve okul katıldı. Bu ekipler arasından sıyrılan Bursa'nın iki ekibi, Nilüfer İpek Uygulama Okulu ve İnegöl Gazi Paşa İlköğretim Okulu finale kaldı.

Finalde ise Nilüfer İpek Uygulama Okulu birincilik ödülüne layık görüldü. Ödülü alan okul, başarısını Bursa Valisi Şahabettin Harput'un katılımıyla kutladı. Kutlama programında konuşma yapan Harput, okulda yapılan fedakarlığın ve heyecanın ortaya çıkardığı bir hizmet tablosunun olduğunu ifade ederek, "Bu okulda yapılan çalışmaların başarısı, insanı insan olduğu için seven bir anlayışın ürünüdür. Buradaki kadronun başarısı takdire değer bir şeydir.

Toplumumuz, sevgiye ve saygıya muhtaçtır. Toplumda bu tür sevgiye ihtiyaç duyan ve bu ihtiyacı karşılayacak okulların olması bizim için sevindirici bir durumdur. Bu arkadaşlarımızın zor olanı başarmışlardır" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Vali Harput, Nilüfer İpek Uygulama Okulu Müdürü Mesude Ezel'e çalışmalarından dolayı plaket verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 17:32:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?