4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Engelleri aşmak için yürüdüler

Ünlü mankenler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda engelli çocuklar yararına AS Merkez'de düzenlenen defilede podyuma çıktı.

AS Merkez Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde Dr. Ayten Bozkaya Engelliler Derneği yararına düzenlenen defileye; Aysu Baceoğlu, Elif Ece Uzun ve arka sıradakiler dizisinin Büşra'sı Gözde Mukavelat katıldı.
AS Merkez Genel Müdürü Fahir Çam, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bizim için çok önemli bir gün. Çünkü 23 Nisan, çocukların bayramı. AS Merkez olarak, çocuk bayramlarına çok önem veriyoruz. Sosyal bir aktivite düzenlemek istedik.

Bunun için de bir defile organize ettik. Tüm gelirler Dr. Ayten Bozkaya Engelliler Derneği'ne bağışlanacak. Umuyoruz ki koyduğumuz bir tuğla bile faydalı bir organizasyona ulaşır ve 23 Nisan'ı sosyal fayda yönünden kutlamış oluruz. AS Merkez, Emma Ajans'la beraber çok güzel bir organizasyona imza atıyor. Çocuklarımız burada. Son derece güzel ve eğlenceli bir gün olacak" dedi.

Dr. Ayten Bozkaya Engelliler Derneği yetkilileri ise böyle bir organizasyonun kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.
Ünlü mankenlerin katılımıyla gerçekleşen defile, pasta kesimiyle sona erdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 11:40:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?