3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Engelli hayranlarıyla birlikte söyledi

Bursa'da konser veren sanatçı ve oyuncu Kutsi, sık sık kendisini izleyen engelli hayranlarının yanına giderek şarkılarını onlarla birlikte söyledi.

'Doktorlar' dizisinde başarısını kanıtlayan Kutsi, yeni bir dizide yer alacağını ve yeni albümünün önümüzdeki ay çıkacağını söyledi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 7 merkez ilçede gerçekleştirdiği 'Beyaz Koza Yaz Şenliği'nin yıldızlar geçidi konserleri, ünlü sanatçı Kutsi'nin muhteşem konseri ile sona erdi.
Büyükşehir Belediyesi ve Yıldırım Belediyesi iş birliği ile Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nda konser veren Kutsi, en sevilen şarkılarıyla meydanı dolduran 8 bin kişiye müzik ziyafeti çekti.

'Aşkın Gururu', 'Geçer', 'Doğum Günü', 'Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor' ve 'Sana ne' gibi şarkılarını hayranlarının korosu eşliğinde söyleyen Kutsi, konserinde Sezen Aksu'nun eserleri ile en sevilen popüler parçalardan da örnekler sundu. Muhteşem performansıyla hayranlarının gönlünü fetheden Kutsi, önümüzdeki aylarda yeni albümünü çıkaracağını müjdeledi. Rol aldığı 'Doktorlar' dizisinde oyunculuktaki başarısını kanıtlayan Kutsi, yeni bir dizi projesinde yer alacağını da duyurdu.

BAŞKAN ALTEPE'DEN TEŞEKKÜR
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, keyifli programın sonunda Kutsi'ye çiçek verdi. Konserde Yıldırımlılara hitap eden Başkan Altepe, "Tek dileğimiz sizin mutlu olmanız, eğlenmeniz ve yüzünüzün gülmesidir. Yanınızda olacağımıza söz verdik. Gün boyu şehir dışında olmamıza rağmen, şimdi buradayız. Sanatçıların en değerlisi Kutsi, bu gece burada. Değerli sanatçıların katılacağı programlarımıza, ilçe belediyelerimizle birlikte bundan sonra da devam edeceğiz" diye konuştu.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin de Yıldırım'da fiziki yatırımların yanı sıra kültürel etkinliklerin de yaşatılması hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Böylesi güzel bir konseri Yıldırımlılarla paylaşmaktan dolayı çok mutluyum. Etkinliklerimiz Ramazan boyunca devam edecek" dedi.
Bursa'da konser vermenin kendisi için bir onur olduğunu belirten Kutsi de Başkan Altepe ile Başkan Keskin'e teşekkür etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Kutsi'yi, AK Parti İl Başkanı Nagip Vardar, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Mümin Demir ve Kültür A.Ş. Genel Müdürü Rıfat Bakan da beğeniyle izledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 11:38:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?