3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Enişte adayına tavayla dayak

Bursa'da ablasının eve davet ettiği erkek arkadaşını çelik tencere ve tavayla döverek hastanelik ettiği iddia edilen genç ve 2 arkadaşı gözaltına alındı. Herkesin şaşkın bakışları arasında suç aleti tencere ve tavayla adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İddiaya göre olay, merkez Yıldırım ilçesi Baruthane Mahallesi Ocak Sokak'ta bir evde meydana geldi. 14 yaşındaki Y.C.A., sokakta otururken ablasının erkek arkadaşı T.E.'nin (29) eve girdiğini gördü. Hemen durumu en yakın arkadaşları olan M.Ş. (17) ve F.A.'ya (17) anlatan Y.C.A., evine arkadaşlarıyla birlikte baskın düzenledi. Mutfaktan tencere ve tava alan gençlerin saldırısına uğrayan T.E., neye uğradığını şaşırdı. Kız arkadaşının yanında otururken saldırıya uğrayan T.E. aldığı darbelerle hastanelik oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan çocuk şubesi ekipleri, yaşları küçük olan 3 genci gözaltına aldı. Şüpheliler, herkesin şaşkın bakışları arasında olayda kullanılan tencere ve tavayla adliyeye sevk edildi. "Yaralama" suçundan ifade veren M.Ş., F.A. ve Y.C.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Şahit olarak ifadesine başvurulan genç kızın erkek arkadaşı T.E.'nin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 11:39:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?