6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Eray'ın katili özür diledi!

MAGANDA CİNAYETİ SANIĞI ÖLDÜRDÜĞÜ GENCİN YAKINLARINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Bursa'da parkta yeğenini döven gençlere ateş ederken olayla hiçbir ilgisi olmayan lise öğrencisini başından vurarak ölümüne sebep olmaktan yargılanan şahıs, gizli yapılan duruşmada yanlışlıkla öldürdüğü gencin yakınlarından özür diledi.

3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "kasten ödüm öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen 40 yaşındaki tutuklu sanık M.K. ile sanığın yeğenini darp ettiği iddia edilen yaşı küçük müşteki sanık Ö.A.D. (17) ilk kez hakim karşısına çıktı. Küçük yaştaki sanık sebebiyle gizli yapılan duruşmada 2 çocuk babası M.K., çok üzgün olduğunu söyledi. Yanlışlıkla öldürdüğü gencin yakınlarından özür dileyerek, başsağlığı dileğinde bulunan M.K., "Onun öldüğünü televizyonlardan öğrendim" diye konuştu.

Yaşı küçük sanık Ö.A.D. ise, sanığın yeğenine kız yüzünden yaşanan tartışma yüzünden sadece bir tokat attığını ifade etti.

Duruşmaya müşteki olarak katılan baba M.E., oğlunu öldüren sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi. Davaya, Tunceliler Derneği üyeleri de geldi. Polis duruşma için geniş güvenlik tedbirleri alırken, gizlilik kararı sebebiyle taraflar salona alınmadı.

30 Mayıs'ta Temenyeri Parkı'nda kız meselesi yüzünden yeğeninin dövülmesine içerleyen 2 çocuk babası M.K. (40), parka gelerek ateş etmeye başlamış, mermilerden biri bu esnada olayla alakası olmayan 17 yaşındaki Eray Eren'in başına isabet etmişti. Genç, olaydan 5 gün sonra hayatını kaybetmişti. M.K. ise bir adresten başka bir adrese giderken yakalanmıştı.

MAGANDA CİNAYETİ SANIĞI ÖLDÜRDÜĞÜ GENCİN YAKINLARINDAN ÖZÜR DİLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 10:29:01
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 15:40:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?