2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Erkek işçiye tecavüze 26 yıl hapis

ERKEK İŞÇİYE TECAVÜZDEN TUTUKLANAN USTA BAŞININ 26 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Bursa'da bir boyahanede çalışan erkek işçiye defalarca tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan usta başı hakkında 26 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Edinilen bilgiye göre usta başı H.H. (53), yanında çalışan 19 yaşındaki T.R.'ye defalarca tecavüz etti. Bir süre çalıştıktan sonra işten ayrılan T.R., firmadan 100 TL'sini alamadı. Alacağını tahsil etmek için boyahaneye gelen T.R., H.H. ile karşılaştı. T.R., patronla görüşmek istediğini ve içeride kalan parasını alacağını söyledi. T.R.'nin isteğini patrona ileten H.H., iş yeri sahibinden parayı aldı ancak gence vermedi. Ustabaşı, parasının kendisinde olduğunu söyleyip T.R. ile ilişkiye girmek istedi.

T.R.'ye defalarca tecavüz ettiği ileri sürülen zanlının, mahallede arkadaşlarıyla gezen gencin yanına giderek diğer arkadaşlarını da 20 TL karşılığında ilişkiye girmek için ikna etmesini istediği iddia edildi. Bunun üzerine T.R. polise başvurdu. Gözaltına alınan H.H., emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Savcılığın olayla alakalı soruşturması sona erdi. Şüpheli hakkında "zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı" suçundan 26 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı. Şüpheli, önümüzdeki günlerde 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2011 Perşembe 10:43:04
Güncelleme :21 Nisan 2011 Perşembe 16:26:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?