3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Eroğlu adaylığını açıkladı

ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI'NDA ERDAL EROĞLU BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Aralık ayında yapılacak genel kurul öncesi Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanlığı için Kardelen Değişim Grubu adına Erdal Eroğlu adaylığını açıkladı.

Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi'nde aralık ayında yapılacak 10'ncu genel kurul öncesi Kardelen Değişim Grubu adına Erdal Eroğlu adaylığını ilan etti. Grup olarak özgürlükçü, adil ve paylaşımcı anlayış ile meslektaşlarından yetki istediklerini belirten Eroğlu, "Mesleğin onur ve haysiyetini gerektiği yere oturtmak, bölgemizin ve ülkemizin sıkıntılarına çözümler üretmek için yola çıkıyoruz. Hiçbir sosyal örgütlenme yoluna emanetçi yaklaşımlarla devam edemez. Değişmeden yeni ufuk ve açılımların gerçekleşmediği bir yönetim anlayışının mesleğimize vereceği hiçbir şey kalmamıştır. Her iki alanda aynı anda üyeliğin etik açıdan temsil edilen oda üyelerine karşı bir partinin arka bahçesi görüntüsü vermesi açısından uygun olmadığını düşünen oluşumumuz, çoğulculuğa önem veren yaklaşım ile tüm meslektaşlarımızı odamızı ortak akıl ekseninde yönetmeye davet ediyor. Grup olarak meslektaşlarımıza sesleniyorum. Gelin bu kısır döngüye son verip yeni bir vizyon, misyonla yeni ufuklara yelken açarak geleceğimizi şekillendirelim" dedi.

Açıklama sonrası basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Eroğlu, üniversitesiz bir oda anlayışı olmayacağını ifade ederek, "Kimde bilgi tecrübe varsa onu almak için çalışacağız. Listemizde üniversiteden isimlerin olmasını isterdik ama taleplerimize karşılık alamadık. Bu bir seçim sürecidir ve herşeyi göze alarak yola çıkıyoruz" diye konuştu.

Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi'nin 10 Olağan Genel Kurulu 5-6 Aralık 2009 tarihlerinde çoğunluk aranarak yapılacak. Çoğunluğun sağlanamaması halinde 13 Aralık'ta katılım oranına bakılmadan oylamaya gidilecek. Mevcut Başkan İlhan Demiröz'ün ise yapılacak seçimlerde aday olmayacağı öğrenildi.

ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI'NDA ERDAL EROĞLU BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 12:40:00
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 12:59:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?