3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Ertuğrul Kaplan'a güven oyu

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nin (DOSAB) 1. olağan genel kurulunda Ertuğrul Kaplan tekrar başkanlığa seçildi.

4562 sayılı kanun gereği müteşebbis heyetin feshedilmesinin ardından yapılan ilk genel kurul DOSAB Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Sanayi ve Ticaret Bakanlığından gözlemci olarak Adnan Yüksel ve Turgut Bıyıklı’nın bulunduğu kongreye üyeler ilgi gösterdi. 352 delegeden 272’si kongreye katıldı.

Kongrenin divan başkanlığını Fahrettin Gülener, üyeliklerini Mustafa Oran ve Erol Hiçyılmam yaptı.
272 oyun kullanıldığı seçimler sonucunda Ertuğrul Kaplan’ın listesi 169 oy aldı. Fuat Bursalı’nın listesine ise 101 oy çıktı. Kongre salonunda aday olan metin Şahin ise 2 oy aldı. 3 dönemdir DOSAB Başkanlığı yapan Ertuğrul Kaplan’la birlikte 5 kişilik yeni yönetim kurulunda Ferudun Kahraman (Sunteks), Burhan Çakır (Tofaş), Mustafa Oran (Orven Kauçuk) ve Osman Sönmez (Sönmez Holding) yer aldı.

Kongrede bir konuşma yapan Ertuğrul Kaplan, seçim sürecinde üzücü ve kırıcı bazı gelişmeler yaşanmasına rağmen güzel bir seçim dönemi geçirdiklerini belirterek, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu dönemde ayrılık olmamalı. Biz her zaman sanayicimiz ve DOSAB’ın menfaatlerinden yana olduk” şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2009 Cumartesi 19:02:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?