6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Ertuğrul Sağlam'a sevgi seli

ERTUĞRUL SAĞLAM'I ŞAŞIRTAN COŞKU

Bursaspor taraftar gruplarından Grup16'nın dernek binasının açılışında binlerce Yeşil-beyazlı taraftar Ertuğrul Sağlam'ı görmek için birbirini ezdi. Mehter Takımı'nın konser verdiği açılışta güçlükle konuşan Ertuğrul Sağlam, "Bu anı yaşayınca imza attığım ilk gün aklıma geldi. Çok büyük gurur yaşadık. İnşallah bundan sonra da başarılı olacağız" dedi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, Avrupa'da da başarılı olacaklarını bildirdi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım'daki Grup 16 Derneği'nin açılışında görkemli bir kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Açılış öncesi konuşan Başkan Altepe, Bursaspor'un şampiyonluğunda emeği geçen herkesi tebrik ederek gelecek yıllarda da bu kutlamaların devam edeceğini belirtti.

 

"AVRUPA'DA DA BAŞARILI OLACAĞIZ"

Bursaspor'un Süper Lig'teki bütün takımların içinde şampiyonluğun en iddialı takımı olduğunu söyleyen Başkan Altepe, "Geçen sezon Bursaspor'un elde ettiği bu başarının neticesinde artık geleceğe emin adımlarla koşan bir takım oluştu. Ayrıca Avrupa'nın en büyük liginde mücadele edecek olması da yıllar sonra herkesin özlemle beklediği bir durumdur. Bursaspor'un bu fırsatı iyi değerlendirip Avrupa'da başarıya koşacağına ben yürekten inanıyorum" dedi.

 

"ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI BURSA'DA"

Atatürk Stadı'nın eksiklerinin giderildiğini ifade eden Başkan Altepe, yoğun tempoyla süren çalışmaların sonucunda 2 ay gibi kısa zamanda stadın UEFA standartlarına uygun hale getirildiğini kaydetti. Stadın çimlenmesinin de bitirildiğini dile getiren Başkan Altepe, stadın Şampiyonlar Ligi maçlarına hazır hale geleceğini, yeni sezon ve Avrupa maçlarının da Bursa'da oynanacağını belirtti.

 

ERTUĞRUL HOCAYA SEVGİ SELİ

Grup 16 dernek binasının açılışına katılan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşırken 'Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam' tezahüratları arasında taraftarlara seslendi. Sağlam, "Buradaki coşkuyu heyecanı görünce, Bursaspor'a ilk imza attığım gün aklıma geldi. Orada bizi kucaklayıp sahiplenmenize, oradaki heyecanınıza, "Bu durum beni heyecanlandırıyor ve çok büyük başarıların habercisi olacak" demiştim. Bugün artık hepimiz çok büyük gururun sahibiyiz. Uzun yıllar

sonra ülkeye yeni bir Anadolu takımının şampiyonluğunu yaşattık. Bu başarıda hepinizin çok büyük payı var. İnşallah aynı heyecan ve başarıları bundan sonraki yıllarda da yaşamak istiyoruz" diye konuştu.

Açılışa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın yanı sıra Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Bursaspor taraftarlar Derneği Başkanı Mesut Ağrak da katıldı.

ERTUĞRUL SAĞLAM'I ŞAŞIRTAN COŞKU
ERTUĞRUL SAĞLAM'I ŞAŞIRTAN COŞKU
ERTUĞRUL SAĞLAM'I ŞAŞIRTAN COŞKU
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2010 Perşembe 15:22:03
Güncelleme :29 Temmuz 2010 Perşembe 17:36:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?