3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Ertuğrul Sağlam'ın hayali

Bursasporlu taraftarlar tarafından kurulan internet sitesine özel açıklamalar yapan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bursa'nın Alex Ferguson'u olmak istiyorum" dedi.

Yeşil-beyazlı taraftarın internet ortamındaki buluşma noktası olan www.bursasporum.com sitesine açıklamalarda bulunan Sağlam, taraftarların sorularını cevapladı. Bursaspor'u 9. sırada aldıklarını dile getiren Sağlam, "İşe 9. sırada başladık. Basamakları birer birer çıktık ve 8. olduk. Sonra 7. ardından 6. olduk. Bundan sonra yapabileceğimiz her olumlu iş bizim adımıza bu seneyle alakalı başarıdır. Önümüzdeki sene tabi bu çıtayı biraz daha yükseltmemiz lazım. Ne kadar yükseltiriz ?

Orayı tabi zaman içinde değerlendirmemiz lazım. Sezon başındaki kulübün olaya yaklaşımı, şehrin olaya bakış açısı biraz daha bunda önemli bir rol oynayacak. Ama bu seneden daha iyi, daha keyif alacağımız bir Bursaspor'u oluşturmak zorundayız. Ondan sonra yavaş yavaş üstüne koyabilirsek ne mutlu bize. 2 tane adam koyarsın. 3 tane daha iyi adam yerleştirirsin. Biraz daha felsefeni takım üzerine aşılamaya özen gösterirsin. Ondan sonra bir iki mevkide eksiğin varsa ara transferde ya da sezon sonu transfer yaparsın. Bir bakarsın 3 sene sonra taş gibi bir takım olmuş" diye konuştu.

Bir taraftarın, "İnşallah Bursa'nın Alex Ferguson'u olursunuz" şeklindeki yorumunu ise Sağlam, "İnşallah. Benim açıkçası buradan beklentim de bu. Bursa'nın Alex Ferguson'u olmak istiyorum. Burada güzel şeyler yapacağız, önemli başarılara imza atacağız ki ondan sonra zaten bir yere gitmenin de bir anlamı olmaz" sözleriyle değerlendirdi.
Bursaspor'a geldiği gün ile bugünü değerlendiren Ertuğrul Sağlam, "Geldiğim günle bugünü karşılaştırdığım zaman, bugün geldiğim günden daha fazlasını elde ettiğimi gördüm" dedi.

"Samet Aybaba'dan sonra Bursaspor'a gelirken, Beşiktaş açısından kaygılarınız varmıydı?" sorusunu ise Sağlam, "Ben buraya iş olsun diye gelmedim. Zerre kadar tereddütüm olsaydı gelmezdim. Ben genç bir antrenörüm. Buraya para kazanmak için de gelmedim. Buraya başarılı olmak için geldim ve kendimi tekrar kanıtlamak durumundayım. Bu ülkede ses getirecek bir iş yapmam gerekiyordu. Sıcak karşılanacağımı da biliyordum" diye cevapladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 11:19:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?