5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Eş katiline müebbet talebi

ÇOCUĞUNU GÖSTERMEDİĞİ İÇİN EŞİNİ ÖLDÜREN GARSONA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTEMİ

Bursa'da 8 ay önce boşandığı eski eşini 3 yaşındaki çocuğunu göstermediği için kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen garson hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle dava açıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, 16 Nisan'da merkez Yıldırım ilçesi Tayyareci Mehmet Ali Caddesi Merkez Camii önünde meydana geldi. 26 yaşındaki Cemal A., 8 ay önce boşandığı Aysel Ç. ile iş çıkışında görüşmek için buluştu. Öfkeli koca, gece kulübünde konsomatris olarak çalıştığı iddia edilen Aysel Ç. ile 3 yaşındaki çocuğunu göstermediği için tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine öfkesine hakim olamayan Cemal A., eski eşini kalbinden bıçaklayarak öldürdükten sonra 500 metre ileride polis

tarafından gözaltına alındı. 112 Acil Servis ekiplerince Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın ise yolda hayatını kaybetti.

Cinayet masası dedektifleri tarafından sorgulanan Cemal A., karısını 3 yaşındaki çocuğunu göstermediği için bıçakladığını söyledi. Şüpheli, "eşini öldürmek" suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Şüpheli hakkında Cumhuriyet Savcısı Şennan Işıkaltan tarafından yürütülen soruşturma sona erdi. Savcı, şüpheli Cemal A. hakkında "tasarlayarak adam öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle dava açtı. Zanlı önümüzdeki günlerde Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

ÇOCUĞUNU GÖSTERMEDİĞİ İÇİN EŞİNİ ÖLDÜREN GARSONA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2010 Cuma 10:02:02
Güncelleme :23 Temmuz 2010 Cuma 15:27:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?