6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Eşini, bilgisayar yüzünden öldürmüş

EŞİNİ, BİLGİSAYAR VE CEP TELEFONU YÜZÜNDEN ÖLDÜRMÜŞ

Bursa'da barışmak için gittiği eşini 25 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanık, "Cep telefonu ve bilgisayar kullandığı için tartıştık. Bıçakla bana saldırdı. O beni öldürecekti, ben onu öldürdüm" dedi.

3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "kasten eşini öldürmek" suçundan müebbet hapsi istenen S.A. (46), ilk kez hakim karşısına çıktı. Kendisinden ayrılmak isteyen eşi Makbule A.'yı (30) 25 yerinden bıçaklayarak öldürmekle suçlanan sanık, çok pişman olduğunu söyledi.

Olay tarihinden 2 ay önce aralarında geçimsizlik yaşanmaya başladığını ifade eden S.A., "Eşim evi terk ederek kendine ayrı bir ev tuttu. Ben kendisiyle yeniden barışmak istiyordum. Ancak o bunu kabul etmiyordu. 2 yaşındaki çocuğumuz için görüşüyorduk. Bir akşam evine gittim. Perdenin arasından içeride bilgisayarda biriyle yazıştığını gördüm. Çok sinirlendim. Eve girmedim. Bana cep telefonu ve bilgisayarı olmadığını söylüyordu. Bir gece sonra tekrar evine gittiğimde, yine bilgisayarda biriyle yazışıyordu.

Kapıyı çaldım. İçeri girmemi istemedi. Ben de, 'Hhani sende bilgisayar ve cep telefonu yoktu?' diye sordum. Bunun üzerine bana, 'Sana hesap vermek zorunda değilim' diyerek küfürler etmeye başladı" dedi.

Daha sonra tartışmanın büyüdüğünü anlatan S.A., ifadesini şöyle sürdürdü:

"Ona vuracağımı zannederek mutfaktan bıçak alarak üzerime saldırdı. Elimden ve sırtımdan beni yaraladı. Boğuşma sırasında bıçağı elime geçirdim. Sonra kendimi kaybetmişim. Kendime geldiğimde öldüğünü anladım. Çok pişman oldum. Ölmek için evde bulunan sinek ilacını içerek yanına yattım. Bayılıp kalmışım. Üç gün sonra kendime geldim ve evden ayrıldım. Daha sonra da yakalandım."

Öldürülen 2 çocuk annesi Makbule A.'nın müşteki olarak davaya katılan babası S.G. ise sanıktan sonuna kadar şikayetçi olduğunu söyleyerek, "Kızım bizi arayıp eşiyle sürekli kavga ettiğini ve çok huzursuz olduğunu söylüyordu. Eşi onu birkaç kez gece vakti çocuğuyla birlikte evden atmış. Ve sürekli, 'Beni öldürecek' diyordu. Kızım başına gelenleri bizi arayıp anlatıyordu" diye konuştu.

Şahit olarak duruşmaya katılan Makbule A.'nın 11 yıllık arkadaşı C.D. ise çiftin sürekli kavga ettiğini söyleyerek, "Makbule ile birçok restoranda birlikte çalıştık. Dilek takma adını kullanırdı, başka ilişkileri de oldu. Hepsini bilirim. Ancak S.A. ile olan evliliği çok kavgalı geçiyordu. Bana anlatırdı. S.A.'nın eve alkollü gelip huzursuzluk çıkardığını biliyorum. Tek meseleleri alkoldür. Makbule eşine çok iyi davranıyordu" dedi.

Dava, eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

EŞİNİ, BİLGİSAYAR VE CEP TELEFONU YÜZÜNDEN ÖLDÜRMÜŞ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2010 Cuma 11:38:00
Güncelleme :12 Kasım 2010 Cuma 19:00:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?