4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Eşini grup sekse pazarladı

Bursa'da bir ay önce evlendiği eşini, internette kurduğu sitede ve sohbet odalarında erkeklere pazarladığı öne sürülen 29 yaşındaki Ş.Ç, polis tarafından yakalandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu tarafından, internet aracılığı ile yapılan fuhuş pazarlıklarını takip etmek için oluşturulan birim, İstanbul Avcılar'da oturan Ş.Ç'ın, kendi kurduğu internet sitesi ve sohbet odalarından, bir ay önce evlendiği R. Ç'yi para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye yönlendirdiğini belirledi.

Polis, eşini grup seks için bin, tek gecelik için 500 TL karşılığında erkeklere pazarlayan Ş.Ç ile MSN'den görüşerek pazarlık yaptı. Yapılan yazışma sonucu Ş.Ç, yol parası dahil 800 TL'ye eşini Bursa'ya getirmesi için ikna edildi.

Bursa'ya gelen Ş. Ç ile eşi R:Ç.,, masörlük yapan ve evini fuhuş için geceliğini 75 TL'ye kiralayan 32 yaşındaki B.Y'ın Namazgah Mahallesi'ndeki evine yönlendirildi. Bursa Polisi, eve gelen Ş:Ç. ve eşi R.Ç ile evi kiralayan B.Y'a, seri numaraları alınan paraları verdi. Bir süre sonra eve baskın yapan ekipler, şüphelileri paralarla birlikte yakalayıp gözaltına aldı.

Sorgulamaları tamamlanan şüphelilerden Ş.Ç, çıkartıldığı mahkemece tutuklanırken, eşi ve B.Y ise tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakıldı.

...
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 18:19:09
Güncelleme :8 Temmuz 2009 Çarşamba 18:25:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?