1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Eşini kızının gözü önünde bıçakladı

Bursa'da 23 yaşındaki bir kadın, 7 yaşındaki çocuğunun ve yüzlerce kişinin gözü önünde ayrı yaşadığı eşini bıçakla yaraladı. 

Gözyaşlarına boğulan genç kadın çocuğuyla birlikte karakola götürülürken, aynı anda eşi de ambulansla hastaneye gönderildi. 

Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi İlçesi Tahtakale Meydanı'nda ayrı yaşadığı eşi M.Y. (33) ile buluşan 23 yaşındaki M.Y.(23) 7 yaşındaki kızının gözü önünde tartıştığı eşini bacağından yaraladı. 

Kan kaybeden şahsa ilk müdahaleyi çevredeki esnaflar ayağına ip bağlayarak yaptılar. Olay yerine gelen polis ekipleri, gözyaşları içinde olayı anlatan genç kadını gözaltına aldılar. M.Y. ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kızıyla birlikte Çarşı Polis Merkezi'ne götürülen M.Y., bir süredir ayrı yaşadığı eşinin kendisi hakkında dedikodu yaptığını öne sürdü. 

Kan kaybeden genç adamın hayati tehlikeyi atlattığı belirtilirken, M.Y. ise adliyeye sevk edildi.
İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2006 Cumartesi 13:05:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Cafer IP: 81.213.168.xxx Tarih : 25.12.2006 03:46:08
İnsan hiç karısının hakkında sağda solda dedikodu yaparmı? İyi günlerde birbirlerini severlerken iyi de, ayrılınca bu çirkeflik neden? Adam olan adam karısını korur,sever.