6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Eşini uyurken kurşuna dizdi

DEDİKODU YÜZÜNDEN EŞİNİ UYURKEN KURŞUNA DİZDİ

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bir şahıs, 12 yıl önce boşanıp tekrar birlikte yaşamaya başladığı eşini dedikodu sebebiyle uyurken kurşuna dizerek öldürdü. Katil zanlısı komşularına, "Şengül'ü vurdum" deyip polise teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Güzelyalı Yalı Mahallesi Atatürk Caddesi 59. Sokak Astaş Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre Ahmet K. (57), 12 yıldır nikahsız olarak yaşadığı Şengül Yalçıner'in (53) dul olan Ayla isimli arkadaşıyla samimi olmasından dolayı rahatsız olmaya başladı. Ahmet K., eşini gizli numaradan arayan bir şahsın, "Senin eşinin Ayla ile ne işi var, o kadın kötü yolda, sen ne biçim adamsın?" deyip telefonu kapatmasıyla çılgına dönünce çift gece boyunca tartışıp birbirlerine hakaret

etti. Sabah saat 07.10'da Ahmet K., nikahsız yaşadığı Şengül Yalçıner'i el yapımı ruhsatsız tabancasıyla uykusunda 7 el ateş ederek öldürdü. Sabahın ilk ışıklarında silah sesleriyle uyanan apartman sakinleri, panik içerisinde dışarı çıktı. Komşularına, "Şengül'ü vurdum" dedikten sonra Güzelyalı Karakolu'na giderek teslim olan Ahmet K., gözaltına alındı.

Apartman sakinleri, karı-koca arasında geç saatlerde tartışma çıktığını söyledi. Ahmet K. ve eşi Şengül Yalçıner'in 35 yıllık evli oldukları, borç ve icralık olmalarından dolayı 12 yıl önce anlaşmalı olarak boşandıkları öğrenildi. Birlikte yaşayan Ahmet K. ve Şengül Yalçıner'in 3 kız çocuk sahibi olduğu bildirildi.

Cinayet zanlısı Ahmet K., Mudanya Emniyeti'nde ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Şengül Yalçıner'in cesedi ise otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

DEDİKODU YÜZÜNDEN EŞİNİ UYURKEN KURŞUNA DİZDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2010 Pazartesi 14:50:05
Güncelleme :16 Ağustos 2010 Pazartesi 15:30:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?