6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Eşinin katiline kahvaltıya gitmiş!

EŞİNİN KATİL ZANLISINA KAHVALTIYA GİTTİ

Bursa'da arife günü öldürülen 4 aylık hamile Leyla Algan'ın eşi Harun Algan'ın, bayram sabahı katil zanlısı İhsan A.'nın evine kahvaltıya gittiği ve zanlının babasının da işçi Harun Algan'a harçlık verip "televizyonlara çıkma" uyarısında bulunduğu ortaya çıktı. Jandarmanın yanı sıra, sivil savunma, arama kurtarma ve DSİ ekipleri, 1,5 yaşındaki Gökhan'ın canlı canlı atıldığı Ağaköy bölgesindeki derede arama çalışmasını bugün de sürdürüyor. Vali Şahabettin Harput'un talimatıyla, dereye giden su başka bölgelere kanalize edilecek.

3 çocuk annesi Leyla Algan'ın, ilişkisi olduğu eski ev sahibinin oğlu İhsan A. (24) tarafından öldürüldüğünün ortaya çıkmasının ardından ekipler kayıp Gökhan'ı bulmak için seferber oldu. Zanlı İhsan A.'nın çocuğu da bölgedeki dereye attığını ifade etmesinin ardından dün başlatılan çalışmalara bugün de yaklaşık 100 kişilik ekiple devam edildi.

 

DERE YATAĞININ YÖNÜ DEĞİŞTİRİLECEK

Bursa Valisi Şahabettin Harput'un devreye girmesiyle arama çalışmalarına DSİ de dahil edildi. Ekipler, bölgeye giden suyun yönünü değiştirip arama çalışmalarının daha da kolaylaşmasını sağlayacak. Bölgenin sazlık olması nedeniyle arama çalışmaları güçlüklü sürdürülüyor. Leyla Algan'ın babası Ahmet Akbulut ve annesi Gülpaşa Akbulut da arama çalışmalarının olduğu bölgeye geldi. Baba Ahmet Akbulut fenalık geçirdi.

Bugün bir televizyon programında canlı yayına katılan Leyla Algan'ın ağabeyi Talat Akbulut ise 8 ve 4 yaşlarındaki Arzu ile Ayşe'ye kendilerinin baktığını ifade ederek, "Bundan sonra onlara kim bakacak, ne desem yalan olur. Aileyle bir araya gelip karar vereceğiz. Yurda vermeyi düşünüyoruz. Harun Algan'a vermeyi düşünmüyoruz. Kardeşim sağken eve başkaları geliyorsa, yarın bu kızlar büyüdüğünde farklı şeyler olabilir. Annem yaşlı olduğu için köyde tek kalıyor. 80 yaşında onun bakması çok zor olacak" diye konuştu.

Öte yandan, bir hafta önce canlı yayına katılan katil zanlısı İhsan A. İse, "Bahsedilen kişi benim. Bizim konuyla herhangi bir ilgimiz yok. Harun isimli kişinin de bahsettiği, 'Bizim eve gelip gidiyordu' iddiası asılsızdır. Ben Ankara'da 2 sene çalıştım. Onların başka eve taşındıklarını o sürece öğrendim. Bu insanlar farklı eve taşındıklarında burada değildim. Asker dönüşü geldim. Kesinlikle evine girmedim. Mart ayında askerden geldim fakat hiç eve gitmedim. Harun'un söylediklerinin yüzde 99'u yalan" demişti. İhsan A., öldürülen Leyla Algan'ın evindeki kendi fotoğraflarıyla ilgili ise, "Evdeki fotoğraflardan bilgim yok. Ben internetle içli dışlı insanım. Bir sürü sitede profilim var. Bana ilgi duyuyor olabilir" demişti.

Ancak dünkü savcılık ifadesinde İhsan A., cinayeti itiraf edip Gökhan'ı ise dereye attığını ifade etmişti.

EŞİNİN KATİL ZANLISINA KAHVALTIYA GİTTİ
EŞİNİN KATİL ZANLISINA KAHVALTIYA GİTTİ
EŞİNİN KATİL ZANLISINA KAHVALTIYA GİTTİ
EŞİNİN KATİL ZANLISINA KAHVALTIYA GİTTİ
EŞİNİN KATİL ZANLISINA KAHVALTIYA GİTTİ
EŞİNİN KATİL ZANLISINA KAHVALTIYA GİTTİ
EŞİNİN KATİL ZANLISINA KAHVALTIYA GİTTİ
EŞİNİN KATİL ZANLISINA KAHVALTIYA GİTTİ
EŞİNİN KATİL ZANLISINA KAHVALTIYA GİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2010 Salı 12:37:03
Güncelleme :30 Kasım 2010 Salı 22:26:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
k.salih IP: 85.101.44.xxx Tarih : 1.12.2010 17:08:33

yazıklar olsun bir sürü dayı teyze dede anneanne varken yurda verilceklermiş iki sabi yazıklar olsun be içim yandıki ne yandı bu benim milletim olamaz insan yegenini yurda verirmi onun yediginden ne olacak birde kalkmışlar tv de boy gösteriyorlar ozaman ne işiniz var tvde adelet zaten görevini yapıyor yazık size