4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Eski bakandan seçim startı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Gazioğlu'nun davul zurna eşliğinde yaptığı seçim bürosunun açılışında izdiham yaşandı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Gazioğlu, seçim startını verdi. Altıparmak Caddesi üzerindeki seçim bürosunun açılışı davul zurna eşliğinde yapan Gazioğlu'na destek için binlerce kişi geldi. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan eski Bakan Mehmet Gazioğlu, gövde gösteri yaptı.

Sevgililer Günü'nde yaptığı açılışa, eşi Neşe Gazioğlu ile birlikte gelen Gazioğlu, bozkurt işareti yaparken torunu Kerem'i de öptü. Seçim bürosu önündeki kalabalık yüzünden trafikte aksama olurken, kendisine desteğe gelen vatandaşlara seslenen Gazioğlu, "Bize zulmeden, milleti mutsuz eden AK Parti hükümetine öyle bir şamar atalım ki sesi Çin'den duyulsun" ifadesini kullandı.

Ekonomik krizin Türkiye'yi teğet geçeceğinin söylenmesine rağmen krizin Bursa'yı delip geçtiğini belirten Gazioğlu, "Bursa'da 4 ay içinde 100 bin kişinin işine son verilmiştir. Biz bu sesleri duyuyoruz. Biz bu milleti rahatlatmak, onların hizmetkarı olmak için başkanlığa adayız. Bu, tecrübe, ehliyet, kabiliyet, dürüstlük ve iyilik işidir. Belediye halkın evidir. Kendi evinize gelir gider gibi buraya geleceksiniz. Belediyeyi hacet kapısı yapacağız. Birleşelim, birlik olalım " diye konuştu.

Açılışta söz alan MHP Bursa milletvekili Necati Özensoy, "İki sevgili 14 Şubat Sevgililer Günü'nde bir araya geliyor. Hizmete aç olan vatandaşlar ile hizmet aşkıyla yanıp tutuşan Gazioğlu böyle bir günde birbirine kavuştu" dedi.

Gazioğlu'nun seçim bürosunun açılışına MHP Bursa milletvekilleri Necati Özensoy ve Hamit Homriş ile MHP İl Başkanı Arif Demirören ve ilçe belediye başkan adayları da katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 20:23:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?